DEVA'nın İFTARI GÜNDEM OLDU...
222

 

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı tarafından organize edilen iftarda, Milletvekili Adaylığı kesinleşen Millet İttifakı CHP kanadı milletvekil adaylarından Türker Ateş ve Zuhal Toker Işın ilk defa halkın arasında görülmüş oldular. 

İftar programına, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve İlçe Başkanı Güngör Arslan,  ayrıca Millet İttifakı Bolu İl Başkanları ve bazı İlçe Başkanlarıda iştirak etti. CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu ve İlçe Başkanı İsmail Candemir, İyi Parti Bolu İl Başkanı Burhan Aktaş, Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, İl Başkan Yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve Merkez İlçe Başkanı, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, Demokrat Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Demirtaş, Deva Partisi Milletvekilliği Aday Adaylığı için başvuruda bulunmuş olan Reşat Ateş, Emine Davarcıoğlu, Gülşah Aşcıoğlu ve Aydın Gülen ile Deva Partisi İl ve İlçe Politika Başkanları ve eşleri katıldılar.

İftar saatinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla, Köfteci Hasan'ın hazırlamış olduğu enfes ramazan menüsü, iftar programına katılanlarca afiyetle yenildi. Sonrasında dua edilmesiyle, çaylar içilerek sohbete de başlanmış oldu. Deva Parti yetkilileri, CHP Milletvekili Adaylarını tebrik ederek, Deva Partisi Genel Merkezi tarafından alınan karar neticesinde, CHP Milletvekili Adaylarının, Bolu Deva Partisi tarafından tam destekle, destekleneceği açık bir biçimde ifade edildi. Bundan memnuniyetlerini belirten CHP İl Yönetimi ve CHP Milletvekili Adayları, iftar programına davet edilmiş olmaktan dolayı ve Deva Partisinin bu sıcak yaklaşımını, seçim süreci dahil olmak üzere ve kazanılması yüksek ihtimalle öngürdüğümüz Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği sonrasında da perçinlyerek devam ettirme isteklerinde olduklarını ifade ettiler.

İftar programı devamında, Deva Partisi Bolu Teşkilatından yaşanan deprem felaketinin hemen sonrasında gönüllü olarak deprem bölgesine yardım ve destek götüren Parti Politika Başkanlarına birer şilt verilerek onurlandırıldılar. Yapılan törenle, Utku Tuğrul Güler, Ufkay Kadir Erker, Bergen Yılmaz, Aydın Gülen ve Ayhan Çetin'e şiltleri iftara katılan Milletvekili Adayları ve İl Başkanlarınca takdim edildi.

İftar yemeğinden sonra, fotoğraf çekimiyle birlikte restaurantta iftar açan diğer vatandaşlar ziyaret edilerek, oruçlarının kabul olması ve ramazan-ı  şeriflerinin hayırlı olması dilekleri iletildi.  

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği