DEVA'nın Dört Yıllık Yolculuğu: Demokrasiye Adanmış Bir Serüven... BoluNet
222
 
 

DEVA Partisi Dördüncü Yılını Kutluyor: Demokrasi ve Özgürlük Vurgusuyla Yolculuğa Devam

 

DEVA Partisi'nin kuruluşunun üzerinden dört yıl geçti. Parti, demokratik değerler ve özgürlükler çerçevesinde, her türlü ayrımcılığı reddeden ve tüm vatandaşların eşitliğini savunan bir yolculuğa çıktığını ifade etti. Partinin kurucusu ve lideri Ali Babacan, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, partinin temel ilkelerini ve geçmiş dört yıl içindeki yolculuğunu özetledi.

 

Babacan, partinin çifte standartları olmayan bir demokrasi mücadelesi için yola çıktığını belirterek, "Biz-siz, onlar-bunlar" ayrımı yapmaksızın, herkes için insan onuruna yaraşır bir hayat inşa etmeyi hedeflediklerini vurguladı. 85 milyonun eşit ve özgür vatandaşlık haklarına sahip olması için çalıştıklarını ifade eden Babacan, partinin sadece şikayet edenlerden değil, çözüm üreten ve alın teri döken bir yapıda olduğunu belirtti.

 

DEVA Partisi'nin, Türkiye'nin birleştirici bir güç olabileceğini ve ülkenin çeşitliliğini bir zenginlik olarak gördüğünü aktaran Babacan, siyasetin sorumluluk gerektiren bir iş olduğunun altını çizdi. Parti, Meclis'te milleti temsil etme onuruna sahip olduğunu ve ilk gireceği seçimlerde ülkenin dört bir yanında aday çıkaracağını duyurdu.

 

Babacan'ın mesajı, DEVA Partisi'nin kuruluş felsefesi ve gelecek vizyonu hakkında önemli ipuçları veriyor. Demokrasi, özgürlük ve eşitlik ilkeleri etrafında şekillenen bir siyaset anlayışıyla, partinin Türkiye siyasetindeki rolü ve geleceği merak konusu olmaya devam ediyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği