Deva'dan Vanlılar Derneğine Ziyaret...
222

 

Deva Partisi İl Teşkilatı, Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan, Milletvekili Aday Adayları Emine Davarcıoğlu, Aydın Gülen, Gülşah Aşcıoğlu ve Reşat Ateş ile birlikte, Başkanlığını Bolu’da İş İnsanı Eşref İşler'in yaptığı Bolu Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ne bir ziyarette bulundular.

Kuruluş amaçlarıyla ve dernek faaliyetleri hakkında ilgili açıklamada bulunan Başkan İşler, “Amacımız Van ve ilçelerinde yetişip diğer şehirlere göç eden hemşerilerimizin birlik ve beraberlik ruhu içinde çalışmalar yapmaktır. Bu çerçevede Bolu Vanlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni kurarak, hemşerilerimizi bir çatı altında bir araya getirmek istedik. Bizler sosyal ve kültürel faaliyetlerle, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak istiyoruz” dedi.

Öncelikli hedeflerinin Bolu’da Van’ı tanıtmak, Van kültürünü göstermek, böylece Bolu ile Van arasındaki kardeşlik ve dostluk bağlarını dernek çalışmaları ile bir adım ileriye taşımak olduğunu vurgulayan İşler, siyaset açısında dernek olarak yönlendirici bir rol üstlenmediklerini, dernek faaliyetlerinin bunların dışında kaldığını, ama herkes gibi bizlerinde siyasi düşüncelerinin olduğunu bununda ülkemiz insanına faydalı olarak gördüğümüz siyasi partilere dernek üyelerimiz özgürce karar vererek destek olmaktadırlar. dedi.

Deva Partisi Aday adayları ise kendilerini tanıtarak Bolumuza en fazla faydası olacak kadroya sahip olduklarını bahisle Ali Babacan'ın selamını getirdiklerini söylediler.

 Ziyaret her zamanki gibi başarı dilekleri ve fotoğraf çekimi ile son buldu.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği