DEVA'da BAYRAM SÜPRİZİ...
222

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı Bayramlaşma programını 2. güne bıraktı.

Saat 12:00'de başlayan parti bayramlaşmasında bir süpriz de yaşandı. Deva Partisi Bolu İl ve Merkez İlçe Başkanlık binasına, CHP Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop'un gelmesi ve parti içi bayramlaşmaya misafir olması parti mensuplarınca süprizle ve memnuniyetle karşılandı. 

Cop'un gelmesiyle Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin: "Sevgi ve hoşgörü dolu bayram günlerinde, tüm Türkiye'nin birlik ve beraberliğini pekiştirmesini dilerim. Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa huzur, barış ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Sayın Milletvekili Adayımızın ve bizim de parti olarak desteklediğimiz Millet İttifakı içindeki CHP Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop'un partimize gelerek bizleri onurlandırmış olmasından dolayı memnuniyetimi belirtmek isterim. 14 Mayıs seçimlerinde inanıyorum ki Millet İttifakı, hem Cumhurbaşkanlığı seçiminde, hem de Milletvekilliği seçimlerinde, büyük bir zaferle çıkacaktır. Halkımızın bizlere verdiği destek, güven ve temsil yetkisine, bizlerde dört elle sarılarak, vatandaşlarımızın ve ülkemizin ihtiyaç duyduğu birleştirici söylemlerle, düzgün üsluplarla, azimle, istikrarla çalışarak, içinde bulunduğumuz tek adam rejiminin yarattığı ayrıştırıcı, yoksullaştırıcı, ekonomik ve sosyal çöküntünün, artı nefret söylemlerinin son bulacağını rahatlıkla söyleyebiliriz. Çünkü Milletimize SANA SÖZ diyerek Millet İttifakı olarak sözümüz var." ifadelerinde bulundu.

CHP Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop'ta:  "Bayramların insanları birbirine yakınlaştırdığı, sevgi ve saygıyı artırdığı bu güzel günlerde, Ramazan Bayramı'nın tüm İslam dünyasına barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum. Nice mutlu bayramlar geçirmenizi temenni ederim. Ayrıca birlik ve beraberlik içinde yürüttüğümüz seçim çalışmalarında Deva Partisi Bolu Teşkilatı olarak gösterdiğiniz üstün destek ve yardımlarınız, inşallah seçimlerin tamamlanması ile halkımız tarafından da karşlılık bulacağına inanıyorum. Bu açıdan da her Deva Partisi gönüllüsüne öncelikle saha çalışmalarımızda ki performanslarını takdirle karşılıyorum. Umarım ki güzel günleri hep birlikte yaşayacağız. Herşey Çok Güzel Olacak." diyerek sözlerini bitirdi.

 Partide ki bayramlaşma sonrası, İyi Parti Bolu İl Başkanlığına geçen Bolu Deva Parti Teşkilatı mensupları burada da bayramlaşmaya katılarak bir birlerinin bayramlarını kutladılar. 

Yetkin, yaptığı açıklamada da diğer Millet İttifakı Partilerine de program çerçevesinde bayram ziyaretinde bulunacaklarını belirtti. 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği