DEVA BOLU, SINIRLARINI AŞTI...
222

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatı, Ali Babacan'ın seçim gezisi programında yer alan, Devrek, Çaycuma ve Zonguldak İlini kapsayan programına Bolu'dan giderek iştirak ettiler.

Geziye, Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Merkez İlçe Başkanı Güngör Arslan, Göynük İlçe Başkanı Okan Alcan ve parti mensupları iştirak etti. Bolu Parti Teşkilatını ziyarete gelen Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve 28. Dönem Milletvekili Adayı olan Candan Karlıtekin'de Bolu Heyeti ile birlikte hareket etti.

Öncelikle, Devrek şehir girişinde toplanan Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve diğer İl ve İlçelerden gelen partililer daha sonra şehir merkezine giderek esnaf ve halk ziyaretlerini yaptılar. Sonra Devrek Belediye Başkanlığına giderek. Belediye Başkanı Çetin Bozkurt'u makamında ziyaret ettiler.

Devrek programının ardından, Çaycumaya geçen heyet, Çaycuma Belediye Başkanlığına giderek Başkan Bülent Kantarcı'yı ziyaret etti. Ve cuma namazına mütakiben şehir meydanında konuşlandırılan parti seçim otobüsü önündeki miting alanına geçtiler. Aday tanıtımlarının ardından söz alan Ali Babacan konuşması sonrasında Zonguldak İline hareket edildi.

Zonguldak'ta Ticaret ve Sanayi Odasına gidilerek buradaki Başkan Metin Demir'in sunumundan sonra Babacan oda mensuplarına ülkenin ekonomik durumunu ve iktidarlarında ki çözümleri anlattı.

Program oda ziyareti sonrasında sona erdi.

Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, gezi programını şöyle özetledi:

" Ali Babacan'ın bölgemizde yapılacak olan gezi programını haber aldığımızdan itibaren parti teşkilatı olarak katılım için hemen organize olduk. Parti Teşkilatımıza ziyarette bulununan Parti Genel Başkan Yardımcımız Candan Karlıtekin'le beraber hareket ederek Devrek, Çaycuma ve Zonguldak programlarına çevre teşkilatlardan gelen arkadaşlarımızla birlikte katıldık. Bu seçim gezisi bize gösterdi ki, halkımızın partimize güveni ve iştiraki hat safhaya ulaşmış. Halkımız Ali Babacan'ı bağrına bastı ve Çaycuma Miting alanı sanki bir bayram çoskusuyla müthiş bir kalabalıkla doldurmuşlar. Yapılan esnaf ziyaretlerinde de izdihamla karşılaştık. Babacan nihayetinde Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasındaki konuşması sonrasında ayakta alkışlandı. Sonuç olarak Deva Partisi halkımızın güvenini kazanmış ve seçimlerde temsil yetkisinide alarak, iktidarın bir parçası olacağı net bir şekilde görülmekte. Babacan'la gezi süresinde yaptığımız görüşmede de İlimizdeki parti çalışmaları bahisle yükselen bir ivmeyle hareket ettiğimizi söyleyerek istişarede bulunduk. Bu gezi Deva Partisinin 3 yıl içersinde geldiği noktada iktidarda yer alan bir parti olacağını ifade etmektedir. Bizlerde bu bilinçle çalışmalarımza yön vererek halkımızın desteğine mazhar olmak için gece gündüz, har alanda çalışmaktayız." dedi.

Deva Partisi Bolu İl Teşkilatının katıldığı Devrek, Çaycuma ve Zonguldak parti programına ait video ve fotoğraflar aşağıdadır.

 

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği