DEVA BOLU'dan AKŞENER'e Anlamlı Hediye...
222

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bolu'daydı.

İl girişinde, İyi Parti İl Başkanı Burhan Aktaş ve Ahmet Örnekbaş, İrfan Bayar, Suat Orhan ve parti mensupları tarafından karşılandı.

Akşener parti seçim otobüsü ile Bolu'yu turladıktan sonra Valilik önü Kardelen Meydanında, halka hitaben bir konuşma yaptı. Konuşma öncesi İyi Parti Bolu Milletvekili Adayları halka annons edilerek takdim edildi. Daha sonra Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'la birlikte seçim otobüsü üzerinden halka hitap etti.

Akşener, Cumhur İttifakını hedef alan konuşmasında, halkın bu iktidara yeter dediğini ve bu iktidarın gitmesi gerektiğini bahsetti. Halka kendisinin Başbakan adayı olarak çıktığını ve halktan desteklemelerini istedi. 200 Türk Lirasını gösterek, satın alma gücünün kalmadığını eskiden bu para ile satın alınanların zerresini alamıyacaklarını söyleyen Akşener. İktişdara gelmeleri halinde paranın satın alma gücünü tekrar sağlıyacaklarını söyleyerek Adaylarına destek ve oy istedi.

Akşener konuşması sonrasında otobüsten inerek makam aracına geçerken Deva Partisi Bolu Teşkilatının süprizi ile karşılaştı. Deva Partisi Bolu İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ve İlçe Başkanı Güngör Arslan tarafından ayak üstü sohbet geçiren Akşener'e parti yetkilileri tarafından hazırlatılan tahta zemin üzerine yakılarak yapılmış olan ve Bolu'nun doğasını temsil eden ahşap, Akşener'in portre resmi takdim edildi. Çok memnun kaldığını belirten Akşener,i Millet İttifakı içersinde Ali Babacan ve ekibi ile olağanüstü bir çalışma sergilediklerini belirtti.  

 

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği