Depremzedelere yardım götüren Bulut dönüşte kaza geçirerek sol kolunu kaybetti.
222

Saadet Partisi İl Başkan Yardımcısı Mustafa Bulut;

Bolu’da tanışmış ve çok yakın gördüğü bir Hataylı kardeşinin, depremde mağdur kalan ailesine ait eşyaları Bolu’ya getirmek üzere ve aynı zamanda, deprem bölgesinde yaşayanlara ulaştırılmak için Anadolu Gençlik Derneği Bolu Şubesince hazırlanan yardım paketlerini de aracına yükleyerek Hatay iline arkadaşı ile birlikte yola çıkarlar.

Hatay’a varınca, Anadolu Gençlik Derneği ve Cansuyu Derneğine ait merkezlere buradan götürdükleri yardım kolilerini bırakırlar. Sonrasında arkadaşına ait eve giderek ev eşyalarını aracına yüklerler.

 11 Mart 2023 tarihinde de Hatay’dan Bolu’ya gelmek üzere yola koyulurlar. Ne yazık ki yolculuk esnasında, 12 Mart 2023 Pazar günü gece yarısı saat 02:30 civarında Niğde Saruhan bölgesinde aracın kontrolünü kaybederek kaza geçirirler. Kaza neticesinde, Niğde Devlet Hastahanesine acilen kaldırılan Mustafa Bulut, sol kolunu kaybeder.

Haberi alır almaz, Saadet Partisi Bolu İl Teşkilatı, Bulut’a yardım etmek üzere Niğde’ye İl Başkan Yardımcıları Deniz Karaca ve Orhan Barlık’tan oluşan bir heyet gönderirler.

Hastahanede Bulut’u ziyaret eden heyet, Hastahane sürecini tamamlayınca Bulut ile birlikte Niğde’den Bolu’ya dönerler.

Sayın Bulut, yukarıda bahsettiğimiz başından geçen bu elim kazayla sonuçlanan hadise sonrasında yaptığı açıklamada “Cenabı Allah’ın takdiri neticesinde bir olay yaşadım. Bir kolumu Niğde’de bıraktım. Ama Allah’ıma bin şükür, Cenabı Allah beni aileme kavuşturdu.” diyerek. Kaderden kaçınılamayacağını anlattı.

Bizde, Saadet Partisi Bolu İl Teşkilatına, Mustafa Bulut’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi ileterek En kısa zamanda sağlığına kavuşmasını , sevenleriyle kalan yaşamını kader çizgisinde mutlu ve huzurlu yaşamasını Cenabı Allahtan dileriz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği