Demirkol'dan Özcan'a Şaşırtıcı Kurtarma Planı:  Bolu'da Siyasi Yenilik Rüzgarları... BoluNet
222

Özcan'ı Kurtarma Planı: Demirkol'dan Çorumlular Derneği Gecesinde Flaş Hamle

 

HABER MERKEZİ - Bolu'nun siyasi sahnesinde sürpriz bir gelişme yaşandı. AK Parti Bolu Belediye Başkan Adayı Muhammed Emin Demirkol, Çorumlular Derneği'nin düzenlediği geleneksel buluşmada, rakibi CHP Belediye Başkan Adayı Tanju Özcan'ın yargılanma sürecine dair çarpıcı bir çıkış yaptı.

 

Eskioğlu Düğün Salonu'nda gerçekleşen ve siyasetin yanı sıra sosyal yaşamın renkli simalarını bir araya getiren dayanışma yemeğinde, dernek başkanı Hakkı Dişli ve çok sayıda önemli isim bir aradaydı. Gecede, Çorumlular Derneği'nin yer sorunu ve Tanju Özcan'ın 3194 sayılı kanuna muhalefeten yargılanması konuları damga vurdu.

 

Demirkol, gecede yaptığı konuşmada, "Bolu Belediyesi olarak Çorumlular Derneği'ne destek olacağız. Derneğimizin yer problemi, kazanımla birlikte çözülecek." diyen Demirkol  ayrıca, Bolu'nun bağrından çıkanlar olarak, Tanju Özcan'ın üzerine düşen yargı sorumluluğunu hafifletecek bir kurtarma planını açıklamış oldu. Bu planın, Özcan'ın 3194 sayılı İmar Kanunu'na aykırı davranışları ve yıkım kararı bulunan mahkeme kararına uymama durumunu kapsadığı öğrenildi.

 

Demirkol, şehrin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, "Biz biriz, beraberiz ve Bolu için hep birlikte çalışacağız. Çorumlular Derneği'nin sorunları da bizim sorunlarımız. Siyasi rekabetin ötesinde, Bolu'nun çıkarlarını her zaman ön planda tutuyoruz," ifadelerini kullandı.

 

Bu hamle, siyasi çevrelerde ve yerel basında "Özcan'ı Kurtarma Planı" olarak adlandırıldı ve Demirkol'un bu stratejik ve insani yaklaşımı, seçim öncesinde dikkatleri üzerine çekti. Gecede ayrıca, Çorumlular Derneği'nin Tosya-İskilip yolunun tamamlanması ve Alaattin Karakaş'ın belediye meclisinde yer alması talepleri de gündeme geldi.

 

Bolu'nun geleceği için kritik öneme sahip bu gelişme, siyasi arenada yeni bir diyalog kapısının aralanmasına işaret ediyor. Demirkol'un bu adımı, seçim sürecinde Bolu halkının birliğini ve dayanışmasını pekiştirecek bir unsur olarak değerlendiriliyor.

 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği