Cumhuriyetin 100. Yılına Özel Bolu'da Aile Çalıştayı Yankı Uyandırdı!.İbrahim Atalay'ın Kaleminden...BoluNet
222

Cumhuriyetin 100. Yılında Aile Çalıştayı Bolu'da Gerçekleşti

Bolu, Türkiye - Cumhuriyetin 100. yıl dönümüne özel olarak Bolu Hilton Hamptin Otel'de "Aile Çalıştayı" düzenlendi. Çalıştayın açılışı, 09.30'da Prof. Dr. Habib Coşkun'un etkileyici bir konuşma yapmasıyla başladı.

Aile Konuları Masaya Yatırıldı

Çalıştayda 6 farklı grup oluşturularak aile konusunda çeşitli yönler ele alındı. Bu gruplar şu şekildeydi:

  1. Aile Eşitlik ve Adalet
  2. Aile Sosyal Kalkınma ve Refah
  3. Aile Hayat Boyu Gelişim ve Öğrenme
  4. Aile Çevre ve İklim
  5. Aile Teknoloji ve Dijitalleşme
  6. Aile Odaklı Sosyal Hizmetler

Uzmanlar ve Sivil Toplum Temsilcileri Katıldı

Çalıştayda Prof. Hamit Coşkun, Prof. Dr. Emre Şenol Durak, Doç. Dr. Cengizhan Yıldırım, Doç. Dr. Hikmet Yağlı Mavil, Doç. Dr. Fatma Öztürk, Dr. Öğr. Üyesi Fethi Kılıç, Dr. Öğr. Üyesi Naciye Somuncu Demir, Dr. Öğr. Üyesi Cantürk Akben ve Uzman Psikolog Eygun Miçoogulları gibi alanında uzman isimler konuşmalar yaptı.

Ayrıca, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden görevli memurlar, Vali Yardımcısı Abdullah Abid Öztoprak, Bolu CHP Milletvekili Türker Ateş, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Jandarma Alay Komutanı Mehmet Avcı gibi devlet yetkilileri de etkinlikte yer aldı.

Sonuç Bildirgesi Okundu

Gün boyu süren etkinlikte, her grup kendi konusu hakkında tartışmalar yaparak bir sonuç bildirgesi hazırladı. Bildirgelerde aileye dair problemler, çözüm yolları ve öneriler yer aldı. Çalıştayın sonunda tüm gruplar sonuç bildirgelerini okuyarak etkinlik tamamlandı.

Cumhuriyetin 100. Yılında Aileye Dair Dikkat Çeken Konular

Cumhuriyetin 100. yılında düzenlenen bu çalıştay, aile kavramının toplum ve devlet nezdinde ne kadar önemli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Çalıştay, aile yapısının güçlendirilmesi için atılacak adımların sadece bireyler için değil, toplumun tüm katmanları için de önemli olduğunu vurguladı.


Bu özel çalıştay, Cumhuriyetin 100. yılında ailenin önemini vurgulayan, değerli bir etkinlik olarak tarihe geçti. Aile konusunda atılacak adımların, Türkiye'nin sosyal ve ekonomik kalkınmasına büyük katkı sağlayacağına dair umutlar yükseltti.

İbrahim Atalay

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği