Cumhuriyetimizin Yüzyıllık Şanına Özel Dualarla Dolu Cuma!...BoluNet
222

Hayırlı Cumalar: Kalplerimizdeki İmanın Yankısı ve Cumhuriyetimizin 100. Yılı

Sevgili BoluNet Okurları,

Cuma, Müslümanların haftanın en kıymetli gününde bir araya geldiği, duaların semaya yükseldiği ve kardeşliğin pekiştiği mübarek bir zaman dilimidir. Bu kutlu günde, yüreklerimiz bir oluyor, niyetlerimiz temizleniyor ve bizleri yaratan Rabbimize olan şükürlerimizi bir kez daha yeniliyoruz.

Günahlarımızın affına vesile olan bu mübarek günde, dualarımızın kabul olmasını dilerken, aynı zamanda içimizdeki iyiliğin ve kardeşliğin de artmasını temenni ediyoruz. Rabbimiz, bizleri doğru yolda ilerlemeye, birbirimize destek olmaya ve iyiliği yaymaya teşvik eden ayetlerle dolu bir kitap indirdi. Bu ayetler, bizlere her zaman doğru olanı yapma gücü veriyor.

Filistin başta olmak üzere, tüm İslam beldelerinin huzura kavuşması için dua ederken, bizler de bu topraklarda barış ve kardeşliğin daim olmasını diliyoruz. İslam'ın yeniden dirilişine vesile olacak nice Selahaddinlerin ve Fatihlerin bu necip milletten çıkmasını Rabbimizden niyaz ediyoruz.

Bu özel Cuma gününde, aynı zamanda büyük bir gurur ve minnetle Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamanın heyecanını yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının önderliğinde kurulan ve bizlere emanet edilen bu cumhuriyet, bizim en kıymetli varlığımızdır. Onların azim ve kararlılığı sayesinde, bugün özgür ve bağımsız bir ülkede, cumhuriyetin sağladığı hak ve özgürlüklerle yaşıyoruz.

Bu anlamlı yıl dönümünde, Atamız Mustafa Kemal Atatürk ve tüm silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, onların açtığı yolda, gösterdikleri hedefe doğru yürümeye devam etmeyi diliyoruz. Rabbimiz, cumhuriyetimizi ve milletimizi korusun, gelecek nesillere de bu değerleri taşıyabilmeyi nasip etsin.

Unutmayalım ki, her birimiz birer dua yolcusuyuz ve dualarımızın gücü, inancımızın derinliğiyle doğru orantılıdır. Her gördüğümüz kedi bize merhametin ve masumiyetin hatırlatıcısı olsun ve her biri için ettiğimiz dua, bizleri de Rabbimizin rahmetine yakın kılsın.

Bu vesileyle, tüm okurlarımızın Cuma'sının mübarek, dualarının kabul, gönüllerinin ferah olmasını dilerim. Allah'ımız, bizleri affetsin, yar ve yardımcımız olsun. Cumhuriyetimizin 100. yılında da bizlere birlik, beraberlik ve huzur içinde nice yüz yıllar nasip etsin.

Hayırlı Cumalar dileriz.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği