Cumhuriyet'in 100. Yılında Şahika Ercümen'den Dünya Rekoru!...BoluNet
222

Şahika Ercümen'den Cumhuriyet Coşkusuna Yankı Bulan Dünya Rekoru!

Milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyet’in 100. yıl dönümüne özel Hatay'ın kristal berrak sularında yeni bir dünya rekoruna imza attı.

Türkiye'nin gururu, su altı dünyasının cesur kraliçesi milli sporcu Şahika Ercümen, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde anlamlı bir rekora daha imza atmış bulunuyor. Hatay'ın serin sularının derinliklerine dalan Ercümen, 106 metreye ulaşarak paletsiz değişken ağırlık kategorisinde yeni bir dünya rekorunu tüm dünyaya ilan etti.

Bu tarihi dalış, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın coşkusunu daha da pekiştirdi. Ercümen, rekor denemesini Hatay Yayladağı'nda, göz kamaştırıcı doğal güzellikler eşliğinde gerçekleştirdi. Milli sporcumuz, bu başarıyı Cumhuriyetimizin 100. yılına adayarak, ulusumuzun gurur kaynağı oldu. "100. Yıl Cumhuriyet Dalışı" adını verdiği bu tarihi rekor denemesiyle Ercümen, Cumhuriyetimizin ebedi gençliğini ve enerjisini tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu.

Bu rekorla birlikte Şahika Ercümen, su altı dünyasının yanı sıra, Türk sporunun da önemli bir siması olarak tarihe geçmeye devam ediyor. Ercümen'in bu eşsiz başarısı, spor camiasında ve tüm Türkiye'de geniş yankı buldu. Rekorun ardından bir açıklama yapan Ercümen, "Spora ve sporcuya desteğin önemini" vurgulayarak, bu tür başarıların ulusumuzun spor alanında daha nice başarılara imza atacağının müjdecisi olduğunu ifade etti.

Şahika Ercümen, 106 metreye ulaşarak kırdığı bu dünya rekoruyla, Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde tarihe geçen anlamlı bir başarıya imza atmış bulunuyor. Ercümen'in bu tarihi başarısını coşkuyla kutluyor, milli sporcumuzu canı gönülden tebrik ediyoruz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği