CUMHUR İTTİFAKI ORTAKLARI, BOLU'DA AKP'Yİ YALNIZ MI BIRAKTI ?...
222

İlk oyum AK Parti’ye

AK Parti’yi çok seviyorum

AK Parti gençleri siyasetin ön saflarına taşımak için seçme ve seçilme yaşını 18’e indirdi. 18 yaşında oy kullanma hakkına sahip olan Semih Güler, ilk oyunu AK Parti’ye vereceğini söyledi.

Ustalık dönemi için sahada çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, 2023 AK Parti gelecek vizyonu hakkında gençleri bilgilendirmeye devam ediyor. Akşam iftardan sonra ziyaret ettiği kafelerde gençlerle buluşan Coşkunyürek, gençlerin sorunlarını dinliyor, onların geleceğe ilişkin merak ettiği konuları yaptığı açıklamalarla aydınlatıyor. Coşkunyürek ve beraberindeki AK Parti seçim ekibi, dün akşam iftardan sonra gerçekleştirilen kafe ziyaretinde yine gençlerle buluştu. Coşkunyürek’in sohbet ettiği Semih Güler isimli genç, AK Parti’nin icraatlarını çok beğendiğini ve ilk oyunu AK Parti’ye vereceğini söyledi. Semih Güler ile AK Parti milletvekili birinci sıra adayı Yüksel Coşkunyürek ve Gençlik Kolları Başkanı Fatih Bayrak’ın güzel sohbeti ellerini birleştirerek zafer pozu verdikleri bu mutlu kare objektife yansıdı. 

Yüksel Coşkunyürek ustalık dönemi için kolları sıvadı

“Bolu’ya olan sevdamız bitmedi, bitmeyecek”

AK Parti birinci sıra milletvekili adayı Yüksel Coşkunyürek, yeni dönemde Bolu halkına hizmet etmek için var gücüyle çalışmaya devam ediyor. Coşkunyürek Bolu’yu temsil etmek için ustalık dönemi için hazırlandığı şu günlerde “Bolu’ya olan sevdamız bitmedi, bitmeyecek” dedi.

Kurulduğu günden bu yana AK Parti’de kurucu ilçe başkanlığı da dâhil, kendisine emanet edilen birçok görevi başarıyla sürdüren Yüksel Coşkunyürek, dünden bugüne edindiği siyasi tecrübeyi yarına tekrar taşımak için sahada var gücüyle ekibiyle ve AK Parti teşkilatı ile çalışmaya devam ediyor. AK Parti’de birinci sıra milletvekili adayı olan Coşkunyürek, vatandaşın gösterdiği teveccühten çok memnun.

USTALIK DÖNEMİ İÇİN HAZIR

Bolu’da 22. ve 23. dönem milletvekilliği görevini başarıyla yaptıktan sonra partinin İl Başkanlığı görevini üstlenen ardından Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakan Yardımcısı ve son olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bakan Başdanışmanı olarak görev yapan Coşkunyürek, kazandığı siyasi tecrübeyi, Türkiye’nin yeni yüzyılında, Bolu’nun mutlu yarınlarında, ustalıkla kullanmak için yeniden görev başı yapacak.

TÜRKİYE YÜZYILI İÇİN MİLLETİMİZE AHDİMİZDİR

AK Parti'nin, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri için hazırladığı hedeflerinden bahseden Coşkunyürek, bu kritik dönemin temel vurgularının altını çizerek şu değerlendirmeleri yaptı:

Ülke olarak çok kritik bir sürecin başına geldik Elhamdülillah. Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar’la çıktığımız bu yolda Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın” Türkiye Yüzyılı için milletimize ahdimizdir” sözüyle işaret ettiği gelecek vizyonunu İnşallah hayata geçirmenin gayreti içerisinde olacağız.

TÜRKİYE YÜZYILI, AFETLERE KARŞI DİRENÇLİ TOPLUM VE DİRENÇLİ ŞEHİRLERİN YÜZYILI OLACAK

İlk başta afetlere karşı dirençli bir ülke olmanın gerekliliğini yerine getireceğiz İnşallah. Bu projede Türkiye Yüzyılı’nda 'afetlere dirençli şehirler ve afetlere dirençli toplum' hedefiyle afetlerle kayba uğramayan, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde, afet farkındalığı yüksek bir toplum modeline ulaşmayı hedefliyoruz.  Türkiye Yüzyılı, afetlere karşı dirençli toplum ve dirençli şehirlerin yüzyılı olacak.

SAĞLIK TURİZMİNDE DEV ADIMLAR ATILACAK

Türkiye yüzyılı için planlanan hedefler içerisinde Bolumuzu yakından ilgilendiren diğer bir önemli konu turizm alanında yatırım hedeflerinin arttırılması. 2028 yılında 3 milyon sağlık turisti sayısı ve 10 milyar dolar sağlık hizmeti ihracatını hedefliyoruz. İnşallah memleketimizde bu hedeften birebir faydalanacak ve Bolumuza yatırım olarak yansıyacaktır.

GELİR TAMAMLAYICI AİLE DESTEK SİSTEMİ’Nİ HAYATA GEÇİRECEĞİZ

Gelir seviyesi asgari hayat standardının altında hane bırakmayacağız. Bunun için, Gelir Tamamlayıcı Aile Destek Sistemi’ni hayata geçireceğiz. Bu çerçevede, Aile Bazlı Vatandaşlık Maaşı uygulamasını başlatacağız. Bu kapsamda, önümüzdeki dönemde uygulamaya koyacağımız Aile Koruma Kalkanı Programı ile ev hanımlarının emekliliğine destek sağlayacak, yeni ailelerin kurulmasını teşvik edecek, gençler öncelikli olmak üzere her ailede en az bir kişiye iş imkânı sağlayacak, aileyi ve çocuğu tehdit eden her türlü olumsuz eğilimlere karşı etkin bir şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz. Yeni evlilikleri teşvik etmek üzere, Aile ve Gençlik Bankası üzerinden yeni evlenen çiftlere iki yılı geri ödemesiz 48 ay vadeli 150 bin lira faizsiz evlilik kredisi vereceğiz.

16 BİN DOLARLIK KİŞİ BAŞI GELİR DÜZEYİNE ULAŞMAYI ÖNGÖRÜYORUZ

Ekonomik hedeflerimize birlikte ulaşacağız. 2024-2028 dönemi arasında yıllık ortalama yüzde 5,5 seviyesinde büyüme ile 2028 yılsonunda 1,5 trilyon dolar millî gelir büyüklüğüne ve 16 bin dolarlık kişi başı gelir düzeyine ulaşmayı öngörüyoruz. Çalışanlar ile emeklilerin satın alma güçlerinin korunmasına yönelik adımlar atmaya devam edeceğiz. Memurların, işçilerin ve emeklilerin aylıklarına 2023 ve 2024 yıllarında enflasyonun üzerinde en az büyüme oranında refah payı artışı vereceğiz.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜZEL, DAHA MUTLU BİR BOLU HEDEFİNE ULAŞACAĞIZ İNŞALLAH

Ülkemizin gelecek vizyonu Türkiye Yüzyılı İçin Doğru Adımlar’la ulaşması için saydığımız ve sayamadığımız birçok proje için atılan her adımda edindiğimiz tecrübelerimizle Bolu’ya olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin gayreti içerisinde olacağız. Memleketimize olan gönül bağımız sevgimiz, sevdamız bitmedi, bitmeyecek. Hep birlikte daha güzel, daha mutlu bir Bolu hedefine ulaşacağız İnşallah.

Bolu’da yeniden 3-0 yapma hedefi ile yola çıkan AK Parti teşkilatı ile Coşkunyürek hedefine ulaşmak için kararlı adımlarla yürümeye devam ediyor.

BAYRAMDA ARZU AYDIN NE YAPMIŞTI.

14 Mayıs 2023 Genel Seçimlerine 3 hafta kala Bolu’nun ilk kadın milletvekili Arzu Aydın Ramazan Bayramı’nı da boş geçmedi.

DEPREM BÖLGESİNDEN GELEN MİSAFİRLER İLE BİR ARAYA GELDİ

Seçime yönelik saha çalışmaları devam ederken Ramazan Bayramı’nın araya girmesi tempoyu daha da artırdı. Bolu  Merkezde çalışmalarını sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, Ramazan Bayramı’nı da boş geçmedi.

Bayramın birinci gününde Bolu Valiliğinin Öğretmenevinde düzenlediği bayramlaşma programına katılan Aydın, protokol, STK Temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya geldikten sonra deprem bölgesinden gelen misafirlerin kaldığı Hattat Emin Barın KYK Yurdunu giderek depremzedelerle buluştu. Aydın, ilimize gelen misafirlerle gerçekleştirdiği bayramlaşma programında; “Bugün içimiz buruk da olsa, üzüntülü de olsa, kaybettiğimiz nice canlarımızı rahmetle yad ederken, burada bizleri bir bayrama eriştiren Rabb’imize hamdediyoruz. Devletimiz deprem bölgesinde yoğun bir mücadele sergiliyor. Yine burada bizler Bolulu kardeşleriniz olarak, devletimizin tüm kurumlarıyla ve imkanlarıyla yine Bolulu hemşehrilerimizin yardımlarıyla sizlerin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Sizlere karşı verdiğimiz sözler var. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın dertlerine derman olmadan bizlere rahat yok. Ve dün olduğu gibi gerçekleşen tüm doğal afetlerde sözümüzü nasıl tuttuysak inşallah bu seferde aynı şekilde sözümü yerine getireceğiz. Sizlere bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Rabb’imden rahmet, geride kalan ailelerine sabırlar diliyorum.” ifadelerine yer verdi.

Depremzedelerle bir araya geldikten sonra Yuva köyünde gerçekleşen geleneksel bayramlaşma programına katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN bayramın birinci gününü tamamlamış oldu.

TEŞKİLATTA BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU

Bayramın ikinci gününde AK Parti’nin her bayram düzenlediği geleneksel bayramlaşma programına katılan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu AYDIN teşkilatla bir araya geldi. Teşkilatların özellikle seçim dönemlerinde ana omurga olduğunu  belirten Aydın; “Bugün teşkilatımızla bir arada olmaktan duyduğum memnuniyeti bir kez daha ifade etmek istiyorum. Ana Kademesiyle, İlçeleriyle, Belediye Başkanlarıyla, Belediye ve İl Genel Meclis Üyeleriyle, Kadın ve Gençlik Kollarıyla bizler bir bütün haline geliyoruz. Ve işte bu bütünlük bizlere güç veriyor. Bizim AK Parti olarak hedeflerimiz her zaman büyük olmuştur. Şimdi hedefimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi için var gücümüzle çalışmak ve Bolu’da 3 Milletvekilliğinin tamamını almak. Teşkilatımız azimli, bizlerin inancı tam ve inşallah 14 Mayıs sabah hedeflerime ulaşmış olacağız.” ifadelerine yer verdi.

Teşkilat bayramlaşmasından sonra İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu ve Merkez Ünitelerinde bulunan Doktorları, sağlık personelini, hastaları ve hasta yakınlarını ziyaret ederek bayramlarını kutlayan AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın ayrıca Köy ve Muhtarları Derneği Başkanı İlhan Çalışkan’ın vefat eden babası ile önceki dönem İl Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Özkan’ın vefat eden babası için taziyede bulunarak bayramın ikinci gününü de bu şekilde tamamladı.

BAYRAM MESAİSİNDE OLANLARI UNUTMADI

Bayramın son gününde Bolu Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan Doktorlar, sağlık personeli, hastalar ve hasta yakınları ile bir araya gelen AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, günlük programının devamında sırasıyla Taksi duraklarını, 112 Acil Çağrı Merkezini, İtfaiye Müdürlüğünü ve Alpagut Kahvehanesini ziyaret ederek nöbet tutan personel ve vatandaşlarla bir araya geldi. Sağlık-Sen Bolu İl Temsilcisi Sami Yılmaz’ın vefat eden babası için taziyede bulunan Aydın, bayram programlarını noktaladı.

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak:

"DİJİTAL DÖNÜŞÜMLER DEVAM EDECEK. ÖNÜMÜZDEKİ SÜREÇ TÜRKİYE’YE DAHA BÜYÜK BAŞARILAR GETİRECEK”

AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, AK Parti iktidarı ile birlikte başlayan tapu ve kadastro işlemlerindeki dijital dönüşümden bahsederek, önümüzdeki sürecin Türkiye'ye çok daha farklı başarılar getireceğine vurgu yaptı.

 

Kamu kurum ve kuruluş ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bolu Milletvekili Adayı Kazım Konak, kurum çalışanlarının bayramlarını kutlayarak destek istedi. Gittiği kurumlarda ilgiyle karşılanan Konak, Harita Mühendisi olması sebebiyle Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ile Tapu ve Kadastro Müdürlüğü ziyaretinden sonra dijital dönüşüm çalışmalarından bahsetti.

DİJİTAL DÖNÜŞÜMLER DEVAM EDECEK

AK Parti iktidarı ile birlikte başlayan dijital dönüşümün vatandaşlara büyük kolaylık sağladığını dile getiren Kazım Konak, bundan sonraki süreçte yapılacak yeniliklerle artık binaların üç boyutlu simülasyonlarla dijital ortamda görülebileceğini vurguladı. Konak, “Tapu Kadastro Müdürlüklerimiz AK Parti iktidarı ile birlikte dijital dönüşüme geçmiş durumda. Bu da vatandaşa daha güvenli ve hızlı hizmet vermeyi sağlıyor. İnşallah bundan sonrada bu dijital dönüşüm daha çok hızlanacak. 3 boyutlu sistemle binaların artık 3 boyutlu simülasyonu da yapılarak vatandaşlar ilgilendikleri binanın bütün bilgilerini dijital ortamda görebilecek. Şuan bütün işlemleri vatandaşlarımız e-devlet ve webtapu sistemleri üzerinden

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği