Coşkunyürek'ten Bolu'ya Yol Vaadi: Güvenli ve Konforlu Ulaşım İçin Kolları Sıvadı!...BoluNet
222

Bolu'nun Yolları Yeniden Şekilleniyor: AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Sahada!

Bolu, doğal güzellikleri, tarihi ve kültürel zenginlikleriyle bilinen bir şehir. Ancak bu güzelliğe ulaşım konusunda bazen sorunlar yaşanabiliyor. Bolu'nun yollarının daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için yapılan çalışmalar, AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'in sahadaki aktif faaliyetleriyle hız kazandı.

Coşkunyürek, son dönem Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Fidan ile birlikte birçok kritik noktada incelemelerde bulundu. Gerede'den Seben'e, Mudurnu'dan Taşkesti'ye kadar birçok bölgede yapılan incelemeler, Bolu'nun yol ve ulaşım sorunlarına ne kadar önem verildiğini gözlerin önüne seriyor.

Özellikle Gerede'de tek şeritli olan ve kopukluk yollarının duble yol olması için yapılan değerlendirmeler, Bolulular için sevindirici bir gelişme oldu. Bunun yanı sıra Dörtdivan, Yeniçağa, Çaydurt gibi sistemlerin daha konforlu ve güvenli hale getirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor.

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'in sahadaki bu yoğun çalışmaları, şehrimizin ulaşım sorunlarının çözüme kavuşturulması için kararlı adımlar gösteriyor. Uzun süre biriktirilen bu kadar aktif bir vekil gören Boluluların, Coşkunyürek'in bu kişilerin yaşadığı memnuniyetleri ve övgüleri, Bolu'nun yollarının yeniden şekillenmesi için yapılan şiddette ne kadar değerli olduğu ortaya çıkıyor.

BoluNet olarak, Bolu'nun yollarının daha iyi bir hale gelmesi için yapılan bu çalışmaları sürekli takip ediyoruz. Şehrimizin gelişimi için atılan bu adımların, Bolu'nun güzelliklerine daha rahat ve güvenli bir şekilde erişmemizi sağlamaya başlamasına.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği