Coşkunyürek'ten Bolu'ya Sürpriz Ziyaretler!...BoluNet
222

Gazi Meclisi'nin 28. Dönem Açılışı Yapıldı. Çoşkunyürek'ten Mesaj Var!

Gazi Meclisi'nin 28. Dönem 2. Yasama Yılı açılışı, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan ve Meclis Başkanı Sn. Numan Kurtulmuş'un katılımıyla gerçekleştirildi. Açılışta konuşma yapan her iki lider de yeni yasama yılında Türkiye'yi yeni sivil bir anayasaya kavuşturma hedeflerini vurguladılar.

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Yeni Yasama Yılında Türkiye’yi yeni sivil bir anayasaya kavuşturmak için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'ten Önemli Ziyaretler

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek, son saatlerde gerçekleştirdiği ziyaretlerle gündeme geldi. Coşkunyürek, Mengen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nazile Durmaz ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi. Bu önemli ziyaretin ardından Bolu Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Gülkaya, Gökhaliller Köyü Muhtarı Seyfi Fidan ve Haccağız Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Başkanı Arif Esen ile görüşmelerde bulundu. Coşkunyürek'in ziyaretleri kapsamında son olarak Zeyneller Köyü Muhtarı Mustafa Kargül ile de bir araya geldiği öğrenildi.

Bu ziyaretlerin amacının, bölgenin sorunları ve çözüm önerileri hakkında bilgi alışverişinde bulunmak olduğu belirtildi. Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek'in, bölge halkının talep ve beklentilerini dinleyerek, bu konularda gerekli çalışmaları yapma konusunda kararlı olduğu ifade edildi.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği