Cop'un Performansı Rakiplerine Dudak Uçuklatıyor...BURAK COP HERYERDE...
222

Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop yaptığı çalışmalar sonrası "2 garanti 3'e gidiyoruz" dedi.

TV BOLU Youtube Kanalında KONUŞUYORUZ programına konuk olan Burak Cop'un videosu

Seçime 1 hafta kala çalışmalarına hız kesmeden devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte çalışmalarına ilçe ziyaretlerinde Cop geçtiğimiz gün Deva ve Saadet Partili ittifak ortaklarıyla Yeniçağa’ya ziyarette bulundu. Burak Cop burada, “Yeniçağa’nın makus talihini değiştireceğiz” ifadelerini kullandı.

Dörtdivan'daki seçim çalışmalarına Tanju Özcan'da katıldı.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile Dörtdivan’a geçen Cop: ”Planlamadan yapılan işler her zaman daha keyifli olur ya, burada da hemşehrilerimizle güzel sohbetler ettik. Tanju Özcan’a ilgi büyüktü. Millet İttifakı’nın iktidarında Dörtdivan’da da bahar havası esecek” ifadelerini kullandı.

Taşkesti'de bahar rüzgarları hiç bitmedi.

Taşkesti’ye giden Cumhuriyet Halk Partisi Bolu Milletvekili Adayı Burak Cop, halkın ilgisinin ve heyecanın büyük olduğunu vurgulayarak, ”Halkın heyecanı, ilgisi büyüktü. İktidar orman köylülerinin kooperatiflerini etkisizleştirmek, kentlerden sonra ormanları da yandaş müteahhit talanına açmak istiyor. Biz ise orman köylülerini yeniden orman idaresinin bir parçası haline getireceğiz” dedi.

Yeniçağ'da halk pazarı programına Burak Cop, Türker Ateş'le beraber katıldı.

Cop, "Gititğimiz her belde, her mekan bize baharı müjdeliyor. Yeniçağ'lılar bizi görünce bizden önce 14 Mayıs'ta Bahar Geliyor demektedirler."dedi.

Yeniçağ'da Özlenen Buluşma...

Yeniçağ'da CHP'nin ve Millet İttifakı Üyesi İyi Parti Milletvekili Adayları ile yolları kesişti. Kısa sohbet sonrasında başarı dilekleri ile her iki grup çalışmalarına devam etti.

 

Hüzünlü Erken Veda...

Cop, CHP Bolu İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mualla Özbey'in elim bir trafik kazası neticesinde hayata veda etmesi ardından sosyal medyada bir mesaj yayınladı.

"Başımız sağolsun dostlar. Alçakgönüllü, zarif, karıncayı incitmeyecek karakterde bir ablamızdı. Daha iki gün önce Yeniçağa'da beraber çalışma yürütmüştük. İnsan inanamıyor."

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği