Cimnastikle Tarihi Kutlama: Cumhuriyetin 100. Yılında Sahne Alın!...BoluNet
222

Türkiye Cimnastik Federasyonu'ndan Cumhuriyet Coşkusu!

Cumhuriyetimizin 100. Yaşını Birlikte Kutlama Zamanı!

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye Cimnastik Federasyonu, tüm cimnastik severleri bu özel yılı coşkuyla kutlamaya davet ediyor. Federasyon, cimnastik camiasının ve Türkiye'nin dört bir yanındaki sporseverlerin bu tarihi anı paylaşmaları için bir etkinlik düzenliyor.

Etkinlikte herkes, istediği bir cimnastik hareketini yaparak bu anı fotoğraf veya video ile ölümsüzleştirebilecek. Ardından, bu özel anı "#100YılınİzindeCimnastikle" etiketiyle sosyal medyada paylaşarak, Cumhuriyet coşkusunu tüm Türkiye'yle birlikte yaşama fırsatı bulacak.

Bu anlamlı organizasyon, cimnastik camiasının Cumhuriyet'in değerlerine olan bağlılığını ve coşkusunu gösterme imkanı sunuyor. Türkiye Cimnastik Federasyonu, bu özel günü cimnastikle kutlayarak, sporda birlik, beraberlik ve dayanışmanın önemini bir kez daha vurguluyor.

Türkiye'nin dört bir yanından cimnastik severlerin bu özel etkinlikte bir araya gelerek Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutlamaları bekleniyor. Haydi, hep birlikte Cumhuriyet coşkumuzu #100YılınİzindeCimnastikle etiketiyle paylaşalım ve bu anlamlı günü unutulmaz kılalım!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği