Cimbom, UEFA'da Fırtına Gibi: Türkiye 10. Sırada!...BOLUNET
222

GALATASARAY AVRUPA'YI FETHEDİYOR: ÜLKE PUANI UÇUŞTA!

BOLUNET

24 Ağustos 2023 - UEFA Şampiyonlar Ligi arenasında Galatasaray fırtınası devam ediyor!

Molde deplasmanında zor anlar yaşasa da sarı-kırmızılılar, rakiplerini son dakika golüyle 3-2 mağlup ederek hem kendi taraftarını coşturdu hem de ülkemizin UEFA ülke puanına büyük bir katkı sağladı.

Galatasaray'ın bu galibiyeti ile birlikte Türkiye'nin UEFA ülke sıralamasındaki yeri de merak konusu oldu. İngiltere, İspanya, İtalya gibi futbol devlerinin ardından 10. sıraya yükselen Türkiye'nin puanı şu an itibariyle 30.350.

Bu maçta Cimbom'un gollerini Sergio Oliveira, Mauro Icardi ve Fredrik Midtsjö'nün mükemmel performanslarıyla bulduğunu belirtmekte fayda var. Özellikle Midtsjö'nün son dakika golü, Galatasaray'ın Avrupa'daki iddiasını bir kez daha tescilledi.

Gelişen Türk futbolunun bu başarısında, Galatasaray'ın aldığı sonuçlar ve sergilediği performans elbette büyük bir rol oynuyor. Aslanlar, Avrupa sahnesindeki başarılarıyla sadece kendi taraftarını değil, tüm Türkiye'yi gururlandırıyor.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu tür başarılara imza atan Galatasaray, ülkemizin futbol markasını en iyi şekilde temsil ediyor. Bu başarılı sonuçlarla Türkiye'nin UEFA ülke sıralamasındaki yerini daha da yukarı taşımayı hedefleyen Galatasaray, bu sezon Avrupa'da daha ne gibi sürprizlere imza atacak, hep birlikte göreceğiz!

Avrupa'nın zirvesine doğru emin adımlarla ilerleyen Galatasaray'ı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz!

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği