CHP SON NOKTAYI MUDURNU'da KOYDU. HEDEF 3'te 3 ... Mudurnu'da Geleneksel Miting Coşkusu..
222

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde 14 Mayıs seçimlerine bir gün kala Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, Bolu İl Teşkilatlarıyla birlikte geleneksel hale gelen bir miting düzenledi. CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın ve Demokrat Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Demirtaş, beraberindeki parti üyeleri ve milletvekili adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işınla ile birlikte Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ında katılımı ile seçim öncesi son bir kez Mudurnu halkıyla buluştular. Bu heyecan dolu miting, demokrasiye olan inançlarını ve halka verdikleri sözleri bir kez daha vurguladı.

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde düzenlenen miting, siyasetin renklerini bir araya getirdi. Farklı fikir ve görüşlerden gelen siyasi partiler, halka birlik ve beraberlik mesajı vermek için el ele verdi. CHP, Deva Partisi, Gelecek Partisi, Saadet Partisi ve Demokrat Parti, Bolu İl Teşkilatlarıyla birlikte akın eden bölgeye çekena seslendi. Miting alanında coşkuyla karşılanan siyasi liderler, seçim öncesi son bir kez Bolu halkıyla bir araya gelmek için desteklerini istediler.

CHP Bolu İl Başkanı Ersan Türkoğlu, BOLUNET'e yaptığı konuşmada demokrasinin önemine vurgu yaparak, "Birlikte güçlüyüz, birlikte başaracağız" mesajını verdi. Türkoğlu, CHP'nin Bolu'da ve ülkenin ortalama demokratik değerlerini savunmaya devam edeceğini belirterek, halkımızın beklenti ve  arzusuna sahip çıkacaklarını dile getirdi. Deva Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin ise sağlık ve adalet konularına vurgu yaparak, parti olarak halkın refahını ve huzuru için çalışacaklarını ifade etti. Gelecek Partisi Bolu İl Başkanı Özkan Güneç, gençlere ve eğitime önem verdiklerini belirterek, ülkenin büyümesini şekillendirecek gençlerin kendilerine gerektiğini vurguladı. Saadet Partisi Bolu İl Başkanı İsa Sayın, ahlaki ve manevi değerlere vurgu yaparak adil bir toplum inşa etme hedefini paylaştı. Demokrat Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Demirtaş ise yerel yönetimlere önem vererek bölgesel kalkınmayı desteklemeyi vurguladı.

Milletvekili adayları, halka hitaben yaptıkları konuşmalarda siyasi projelerini paylaştılar. Ayrıca, demokratik bir atmosferde geçen mitingde, "Her şey çok güzel olacak" diyerek adaylar katılanlardan destek istedi. Mudurnu'nun geleceği için umut dolu mesajları ileten adaylar güvenlerini göstermek amacıyla kalp işareti yaparak sevgi ve desteklerini ifade ettiler.

Mudurnu ilçesinde gerçekleşen bu geleneksel miting, Bolu'nun siyasi arenasında seçim öncesi heyecanı artırmış ve CHP Halktan umduğu desteği fazlasıyla görmüş oldu.

CHP BOLU Milletvekili Adayı Türker Ateş'in miting konuşması.

CHP Bolu Milletvekili Adayı Doç. Dr. Burak Cop'un miting konuşması.

CHP Bolu Milletvekili Adayı Zuhal Toker Işın'ın miting konuşması.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği