CHP'nin Yeni Yüzü Özgür Özel, Bolu'da Neler Söyledi?...BoluNet
222

Özgür Özel Bolu'da: "Cumhuriyeti Unutturmaya Çalışanlara İnat, CHP Meydanlarda Olacak"

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, Bolu ziyaretinde çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, "Cumhuriyeti unutturmaya çalışanlara inat, CHP meydanlarda olacak" dedi.

Özgür Özel, CHP Bolu İl Başkanlığı'nı ziyaret etti ve burada yaptığı açıklamada, "Bugün ülkeyi yönetenler, cumhuriyeti unutturmaya çalışıyorlar. CHP, olması gereken her yerde, meydanlarda, sokaklarda cumhuriyete nasıl sahip çıkılacağını gösterecek" ifadelerini kullandı.

"Cumhuriyet Resepsiyondan İbaret Değil"

Özel, cumhuriyetin sadece resepsiyonlarla veya göstermelik etkinliklerle kutlanamayacağını belirtti. "Cumhuriyet; resepsiyondan, göstermelik birkaç saatten ibaret bir şeyle 100'üncü yılında kutlanamaz," dedi.

"Sokaktan, Meydandan Korkmayacağız"

Özel, CHP'nin sokakta ve meydanda olacağını, fabrikaları ve kahvehaneleri örgütleyeceklerini, gelen zamlara karşı milyonları sokağa dökeceklerini ifade etti. "Sokaktan, meydandan korkmayacağız. Açlık, sefalet demek olan asgari ücretin altındaki emekli maaşına karşı emeklinin sesini duyuracağız," dedi.

"CHP, 100. Kuruluş Yılında Bir Affı Kendi Gündemine Getirmeli"

Özel, CHP'nin 100. kuruluş yılında, geçmişte ne sebeple olursa olsun ayrı düştükleri kişilere kapılarını ardına kadar açması gerektiğini belirtti. "Bu partinin kapılarını 6 Kasım günü ardına kadar açacağız," dedi.

"Bolu'da Değişim Sesi Var"

Özel, Bolu'da sokakta değişim sesi olduğunu ve Bolu'nun cumhuriyetin 100'üncü yılında, Atatürk'ün cumhuriyeti kime emanet ettiğinin farkında olduğunu ifade etti.

Sonuç

Özgür Özel'in Bolu ziyareti, CHP'nin ve Türkiye'nin geleceği için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Özel'in liderliğinde, CHP'nin yeni bir döneme girmesi ve bu dönemde Bolu'nun önemli bir rol oynaması bekleniyor. Ancak bu, sadece Bolu için değil, tüm Türkiye için de yeni bir başlangıç olabilir.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği