CHP'nin BOLU MİTİNGİNDEN ÇIKAN SONUÇ
222

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Belediye Başkanı ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu  09 Mayıs 2023 Salı günü saat 13:00 Bolu Belediye Meydanıında, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte Bolu'ya gelerek yaklaşan seçimler için Boluluların desteğini almak için miting düzenlediler.

Miting alanını dolduran Bolulular Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu'nu Türk Bayraklarıyla, solganlarla ve sevgi gösterileri ile karşıladı. 

CHP Bolu Milletvekili Adayları Türker Ateş, Burak Cop ve Zuhal Toker Işın, İmamoğlu ve Kılıçdaroğlu'nu Bolu girişinden itibaren karşılayarak, ayrılışına kadar eşlik ettiler.

Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Kılıçdaroğlu, miting konuşması sonrasında, CHP Bolu Milletvekili Adaylarını, Millet İttifakı Bolu İl Başkanlarını ve İyi Parti Bolu İl Başkanı ve Milletvekili Adaylarını kürsüye çağırarak halkı selamladılar ve sembol haline gelen kalp işaretini alandakilerle beraber yaptılar.

Ateş ve Cop sosyal medya hesaplarından bu anı bakın nasıl paylaştılar.

 

Ateş: "13.Cumhurbaşkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nu Köroğlu diyarı Bolu'muzda çok kıymetli hemşehrilerimiz ile ağırlamaktan büyük şeref duyduk.

Bugün bir başka güzeldin Bolu ???????? Alanı dolduran binlerce hemşehrimize sonsuz teşekkürler."

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği