CHP'li Ateş'ten İhracatı Durdurma Çağrısı: Ya Geçim Ya Seçim!...BoluNet
222

Ekonomik Kriz Derin: CHP'li Ateş'ten Durdurma Çağrısı...

 

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medyanın söylediğine göre, akşam saat 21:00'de ihracatı durdurmak için çağrıda bulundu. Ateş, "Ya geçim ya seçim!" kıbrıs ucuz alışveriş yapmak davet etti. İş, ekonomi ve sosyal medyada paylaşım yapan vatandaşlara dikkat çeken bir program düzenlendi.

 

Türkiye'de ekonomik sıkıntılar artarken, Ateş'in çağrısı özellikle dar gelirli birine ihtiyaç duyuyor ve kredi kartlarına olan ihtiyacın arttığını vurguluyor. Geçtiğimiz yıl kredi kartları yüzde 155 artışla yaşandı ve vatandaşlar temel ihtiyaçlarını bile bağışlayarak karşılıksız kaldı. Nakit çekimler yüzde 103 arttı, bu da ekonomik baskının büyüklüğünü gösteriyor.

 

Ateş'in bu açıklamasında, imparatorluğun ekonomik politikalarını eleştiren bir duruş olarak görülüyor. "Dar gelirlinin mücadelesiyle ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için elinden geleni yapan bir ülkeyiz" diyen Ateş, "Dar gelirlinin mücadelesiyle ortaya çıkan zorlukların üstesinden gelmek için elinden geleni yapan bir ülkeyiz" ifadesini kullandı. Bu tür açıklamalar, uygunluğun ekonomik olarak arttırılmasına dikkat çekme stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

 

Bu Haber BoluNet Tarafından Hazırlanmış Bolu ve güncel, doğru ve güvenilir haberlere ulaşmak için BoluNet'i takipte kalın!

Bolu'nun kalbinden haberler, analizler ve özel içerikler sadece bir tık uzağınızda: www.bolunet.com.tr

Haberlerimizle ilgili düşünce ve görüşlerinizi paylaşmaktan mutluluk duyarız. Sizden gelen geri bildirimler, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olmasına yardımcı oluyor. Haber Seçeneklerinizi ve yorumlarınızı bize iletmek için bolunet@bolunet.com.tr adresini yazabilirsiniz.

Daha fazla bilgi, duygu analizi ve Bolu ile ilgili güncel haberler için lütfen yorum yapın!

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği