CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’ndan montaj videolara karşı sert eylem…  AKP’YE AÇIK ÇAĞRIMIZDIR…
222

 

Kaftancıoğlu AKP İstanbul İl Başkanlığı önüne giderek siyah çelenk bırakarak basın açıklaması yapmak istedi. Ancak AKP binası çok sayıda emniyet görevlisi tarafından İktidarca koruma ablukasına alınarak çelenk koyma eylemi engellendi. Bunun üzerine Kaftancıoğlu basın açıklaması yaptığı yere, çelenk koyarak şu açıklamayı yaptı.

“Seçim yarışında adil olmayacağınızı biliyorduk. Tüm televizyon kanallarını TRT’yi arkanıza alacağınızı sesimizi duyurmamıza, devletin tüm imkanlarını kullanarak engel olacağınızı biliyorduk. Miting alanlarımızla ilgili sorun çıkaracağınızı, yasaklarla halka ulaşmamıza engel olacağınızı biliyorduk. Fakat, siz bu organize kötülüğü, şeytanı bile utandıracak kadar ileri bir seviyeye taşıdınız. Allah korkusunu, vicdanı ahlakı, iyi olan her türlü duyguyu bir kenara koydunuz ve içinizdeki kötülüğü sadece bizim için değil, Türk Milletinin üzerine boca ettiniz. Montaj kasetlerle olmayanı varmış gibi gösterdiniz. Sahtekarlık yaptınız. Sahteliği her yerinden akan görüntüleri miting alanlarında göstermekle kalmadınız. Mitingi canlı yayınlıyor, görüntüsü altında tüm yandaş kanallarımızdan, milyonları izlettiniz. Güç, para ve iktidar için tüm değerlerinizi bir kenara bırakarak, hakikatin ötesine geçeli çok olmuştu ki, siz hakikatin ötesini bile aştınız. O dipsiz kuyunun karanlık rutubetli köşelerinden çamur siyasetini kendinize bellediniz.

Buradan açık çağrımızdır. Kötülüğü, kendisine yol yapanlar, kötülükte şeytanı bile çırak bırakanlarla asla helalleşmeyeceğiz.

Hesaplaşacağız.

Tüm yalanlarınızın, kötülüklerinizin hesabını önce bu dünyada, sonra öbür dünyada vereceksiniz. Türkiye'yi, sizin rutubetli karanlığınıza bırakmayacağız. Bu ülkenin evlatları, 28 Mayıs'ta yarattığınız cehennemin kapılarını, sonuna kadar kapatacak ve o kapıları iyilikle mühürleyecek.

Çünkü, bu vatan toprağına göz dikenlere, kendisini cehenneme layık görenlere, karşı iyilikle birleşerek, umudu sofrasına katık ederek kurtulduğunu, unutmayın.

Biz bu kötülüğü affetmeyeceğiz. Millet affetmeyecek, tarih affetmeyecek.

Değerli basın emekçileri, bugün İstanbul AKP binasının önünde, bu yaptığımız basın açıklamasıyla birlikte, “montajcı ve sahtekârlarla hesaplaşmada olacağız” yazılı siyah çelenk bırakmak üzere geldik. Ve ne yazık ki, işi vatandaşı korumakla sorumlu kolluk kuvvetlerimizi, talimatla il başkanlığının önüne, sayısız sayıda yığmışlar ve kolluk kuvvetlerimiz için de, onların çocukları için de, bu ülkede mağdur bırakılan, mağdur bırakılmakta kalmayıp, montaj kumpas görüntülerle kandırılmaya çalışılan herkes için, biz vatandaşlarımıza saygımız gereği, bu siyah çelengi, şu anda bulunduğumuz noktaya bırakıyoruz. Umarız görevlendirdikleri kolluk kuvvetleri, kendi çocukları için, Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı için ve kendisi gibi olmasa bile, haksızlığa uğramışlar için, bu siyah çelengi AKP il başkanlığına teslim ederler. Diyorum, hepinize çok teşekkür ediyorum. Sesimizi duymamıza vesile olduğunuz için.” Diyerek tepkisini ifade etti.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği