CHP'den İhraç Edilen Bolu Belediye Başkanı, İYİ Parti İle İttifak Sinyali Mi Veriyor?...BoluNet
222

CHP'den İhraç Edilen Özcan'ın Siyasi Yolu: İYİ Parti'ye mi, Yoksa Başka Bir Partiye mi?

Siyasetin labirentlerinde yolunu kaybedenleri, hatta bazen yolu bulduğunu zannedip bir başka çıkmaza sıkışanları görmek mümkün. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın CHP'den ihraç edilmesiyle başlayan bu hikaye, öyle sanıyorum ki bol tdönemeçli bir filmi andırıyor. Oyuncu kadrosu belli, senaryo ise gün be gün değişiyor.

Sevgili BoluNet okuyucuları, bu tür filmlerin sonunu hepimiz biliriz, değil mi? Ama biz yine de mevcut senaryoya bir göz atalım.

Özcan, kısa bir süre önce CHP'den ihraç edilmesine karşın, bu partiden tamamen kopmuş değil. Şimdi "Beni unutmayın!" dercesine, "Muhalefet de bana yakın düşünceleri olanlar var ama CHP’ye dönsem bile aday olmayacağım." diyor. Peki, bu bir veda mı, yoksa "kapı aralık, ben buradayım" mesajı mı?

Bir yandan da İYİ Parti'yle arasındaki "yakın ilişkiyi" vurguluyor. E tabi, bu bir flört mü, yoksa sadece bir arkadaşlık mı, onu bilemiyoruz. Ancak bir şey kesin: Tanju Özcan'ın siyasi arenada kalma isteği ve belediye başkanlığı seçimlerine olan ilgisi. Şimdi birçokları "Acaba nereye gidiyor?" diye sorarken, ben "Nereye gitmek istiyor?" diye sormayı tercih ediyorum.

Sevgili okuyucular, siyasetin bu kıvırtmalı yollarında, hangi dönemeçte kimin ne yapacağını kestirmek zor. Ancak Tanju Özcan'ın bu hareketleri, siyasetteki kıvırtma sanatını mı, yoksa gerçekten doğru yolda olmayı mı temsil ediyor, orası tartışmalı. Şahsen ben, bu sahneleri izlerken patlamış mısırımı elime alıp, sonraki hamleyi merakla bekliyorum. Siyaset sahnesinin perdeleri her zaman açık, ve biletleriniz hazırsa, film devam ediyor.

İsmail İltir

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği