CHP'den Gövde Gösterisi: Türker Ateş ve Ekibi Kıbrıscık'ta: Seçim Stratejisi Açığa Çıkıyor ...BoluNet
222

Bolu'dan Kıbrıscık'a Seçim Rüzgarı: CHP Öncülüğünde Güç Gösterisi

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Türker Ateş ve ekibi, yerel seçim öncesi Kıbrıscık ilçesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaret, Bolu politik arenasında önemli bir güç gösterisi olarak değerlendirildi.

 

Ateş'in Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, "Seçim çalışmalarımız kapsamında bugün Kıbrıscık ilçemizdeyiz..." sözleriyle başlayarak, siyasi çalışmaların yoğunluğunu ve ilçedeki etkin varlıklarını vurguluyor. Grup Başkan Vekili Ali Mahir Başarır, Bolu Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Tanju Özcan, İl Başkanı Tahsin Mert Karagöz, İlçe Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Emin Tekemen ve İlçe Başkanı Ziya Ertem ile birlikte ilçenin yöneticilerini ziyaret eden Ateş, bölgedeki seçim çalışmalarını hızlandırıyor.

 

 

Ziyaret sırasında Kaymakam Ahmet Berkay Deniz ile yapılan görüşme, seçim çalışmalarının sadece seçmenle buluşmaktan ibaret olmadığının, yerel yönetimlerle de uyum içinde yürütülmesi gerektiğinin bir göstergesi. Bu buluşmanın altında yatan amaç, yerel halkın sorunlarına ve beklentilerine doğrudan temas ederek çözüm odaklı siyasetin pekiştirilmesi.

 

Sosyal medyada yapılan bu paylaşım, siyasi çalışmaların dijital platformlarda nasıl yankı bulduğunu ve bu etkileşimin seçim sonuçları üzerinde ne derece etkili olabileceğini de gözler önüne seriyor. Milletvekili Ateş ve ekibinin Kıbrıscık'taki etkinliği, dijital dünyada da ses getiren bir kamuoyu oluşturuyor.

 

 

31 Mart yerel seçimleri öncesinde, CHP'nin Bolu ve Kıbrıscık'taki adımları, hem bölge halkının hem de siyasi analistlerin dikkatini çekiyor. Ateş ve ekibinin, seçimlere kadar sürecek olan bu tempolu ziyaretler dizisinin, seçim sonuçları üzerinde belirleyici bir etkiye sahip olması bekleniyor.


 

Her Açıdan Haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği