CHP'den Emekli Zammı Çağrısı:
222

Emeklinin Yanında CHP: "Ekim’i Beklemeyin, Emeklinin Hakkını Şimdi Verin!"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Başkanvekilimiz Ali Mahir Başarır, TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, emeklilere yapılacak zammın ertelenmemesi gerektiğini belirtti.

Başkanvekilimiz Başarır, cumhurbaşkanının CHP'yi eleştirirken cumhurbaşkanı sıfatını kullandığını, ancak emekli zammı konusunda muhalefet lideri gibi konuştuğunu ifade etti. "Emeklinin kırıldığına üzülmüş... Emeklinin hakkını savunmak, emeklinin yanında olmak siyasi bir tercih değil, bir insanlık görevidir." şeklinde konuştu.

Başarır, "Ekim'i beklemek emeklimize haksızlık olacaktır. Meclis olarak, emeklilerimizin haklarını koruma ve onlara layık oldukları zammı verme görevimizi yerine getirelim. Hükümeti, bu konuda adım atmaya davet ediyoruz." dedi.

Emeklilere yapılacak zammın ertelenmesi, özellikle pandemi sürecinde yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle milyonlarca emeklinin geçim sıkıntısını derinden hissettiği bir dönemde gündeme gelmişti. CHP, bu süreçte emeklilere yapılacak zammın ertelenmemesi için Meclis'te girişimlerde bulunmuştu.

Cumhurbaşkanının yakın zamanda yaptığı açıklamalar, CHP'nin emeklilere yönelik taleplerine yanıt olarak değerlendirildi. Başarır'ın ifadeleri, CHP'nin emeklilerin yanında olduğunu ve hükümetten konuya duyarlılık göstermesini beklediğini bir kez daha ortaya koydu.

Başarır'ın bu çağrısı, emekliler başta olmak üzere tüm kesimlerden büyük destek buldu. Umarız, Meclis en kısa sürede emeklilerimizin haklarını koruyacak adımları atar ve onlara hak ettikleri değeri verir.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği