CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Yabancı Asker Ve Kalkınma Planı Eleştirisi!...BoluNet
222

Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten 12'inci Kalkınma Planı ve Yabancı Asker Eleştirisi

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, sosyal medya üzerinden gerçekleştirdiği paylaşımlar ile 2024-2028 yıllarını kapsayan 12'inci Kalkınma Planı görüşmeleri ve ülkemizde yabancı asker bulunması konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Ateş, Plan Bütçe Komisyonundaki 12'inci Kalkınma Planı görüşmelerinin maalesef iyi niyet beyanından öteye geçemediğini belirtti. Ekonomik sorunlara merhem olması beklenen bu planın, gerçeklikle bağı olmadığını ifade etti. Ateş, "Maalesef plandaki hedefler, iyi niyet beyanından öteye geçemiyor. Gerçeklikle bağı olmayan bu planın, ekonomik sorunlara merhem olması da beklenemez..." şeklinde Twitter üzerinden paylaşımda bulundu.

Yabancı asker konusundaki tavrını da net bir şekilde ortaya koyan Ateş, Türkiye'nin yabancı asker istemediğini ve bu konudaki #YabancıAskereHAYIR ve #CHP etiketleri ile paylaşımda bulundu. Ateş, "Ülkemizde yabancı asker istemiyoruz." diyerek, CHP'nin bu konuda net bir duruş sergilediğini vurguladı.

Türker Ateş'in bu kritik konulardaki açıklamaları, hem kalkınma planının hem de yabancı asker konusundaki ulusal tartışmalara önemli bir perspektif katıyor. Ateş, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar ile hem hükümetin ekonomik politikalarını hem de ülkemizin uluslararası politikalarını eleştiren net mesajlar veriyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği