CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'ten Köylerarası Futbol Müsabakalarına Tam Destek!...BOLUNET
222

Köyler arasında kurulan dostluk köprülerinin yeni adresi şimdi de futbol sahaları oldu. Muhtarlar Derneği'nin düzenlemiş olduğu köyler arası futbol müsabakaları, köylüleri ve futbol severleri bir araya getiriyor. Bu önemli organizasyona destek veren isimlerden biri de CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş oldu.

Spora ve özellikle yerel organizasyonlara olan ilgisiyle bilinen Ateş, köyler arası futbol müsabakalarını yakından takip ediyor. Kendi sosyal medya hesaplarından da "Muhtarlar Derneğimiz tarafından organize edilen köyler arası futbol müsabakalarına katılan tüm takımlarımıza başarılar dileriz." mesajıyla takımlara destek verdi.

Bolu'da Top Rüzgarla Uçuşurken

Birileri yine futbol sahalarını keşfetti, sevinçten uçacak gibi. Hem de Bolu'nun mis gibi havasında, köylerinde. Birileri, şehirdeki beton yığınlarından sıkılıp doğanın kucağına atılmış, topun peşinden koşarak ter atıyor. Kim mi bu birileri? Tabii ki, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş ve onun yanında duran Muhtarlar Derneği.

Ne diyor Ateş? "Muhtarlar Derneğimiz tarafından organize edilen köyler arası futbol müsabakalarına katılan tüm takımlarımıza başarılar dileriz." Ah, ne güzel, ne samimi... Ama Türkiye'nin futbolu köylerde, sokaklarda, kumlu sahalarda keşfettiğini kimse unutmasın. Zaten futbolun anası burası değil mi? Asfaltta değil, betonda değil; toprağın olduğu, çamurun olduğu, rüzgarın estiği, güneşin yandığı yerde.

Bir futbol topunu alıp köye götüren çocukların heyecanını, o topun etrafında kenetlenen köylülerin coşkusunu ve sonrasında oluşan o eşsiz dayanışmayı anlatmak için kelimeler yetersiz kalır. O yüzden bu organizasyon, belki de birçok insana basit gelebilir, ama bana kalırsa, bu, birçok şeyden daha kıymetli. Çünkü burada gerçek futbolun, samimiyetin, dostluğun, birliğin ve beraberliğin hikayesi yazılıyor.

Bolu'nun köylerinde, belki de bir Maradona, bir Ronaldo, bir Messi yetişiyor. Kim bilir? Ama önemli olan, bu gençlerin spora olan ilgisini ve aşkını korumaları. Bu organizasyonun, bu ateşi harlaması.

Bolu'da top rüzgarla uçarken, köylerde futbol sevdasıyla yanıp tutuşan tüm gençlere selam olsun. Ve tabii ki, bu güzel organizasyona destek veren Ateş'e ve Muhtarlar Derneği'ne. Umarım, bu etkinlik sadece bir başlangıç olur ve tüm Türkiye'ye yayılır. Çünkü futbolun kalbi, sokaklarda, köy meydanlarında atıyor. Hem de en hızlı, en içten şekilde...

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği