CHP Bolu Milletvekili, Gençlerin Mezuniyet Sevincine Ortak Oldu...BOLUNET
222

BOLU - BİREBİR BAŞARI: TÜRKER ATEŞ ÖĞRENCİLERİN YANINDA!

Bolu'nun gurur kaynağı olan Abant İzzet Baysal Üniversitesi 2022-2023 Öğretim Yılı İzzet Baysal Vakfı Mezuniyet Ödül Töreni'nde, eğitimin ve öğrencilerin destekçisi CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş de hazır bulundu.

Ödül töreni, Üniversite'nin merasim alanında gerçekleşti. Mezuniyetin coşkusunu katbekat artıran törende, dereceye giren öğrencilere ödüllerini sunma onuru, CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş’e nasip oldu. Ateş, gençlerin bu özel gününde onların yanı başında olmanın gururunu yaşadığını ifade etti.

Ateş, "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarılarıyla Bolu'yu, üniversitemizi ve ülkemizi gururlandırdılar. Onların bu başarısı, ülkemizin geleceğine olan inancımı daha da pekiştiriyor." şeklinde duygularını paylaştı.

Dereceye giren öğrencilerin heyecanı, coşkusu ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ateş'in öğrencilere olan ilgisi ve desteği ise alkışlarla karşılandı. Öğrencilere ödüllerini takdim ederken, onların bu özel anlarında yanında olmanın mutluluğunu yaşadığı gözlendi.

CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş, eğitim alanındaki çabalarıyla biliniyor. Üniversite eğitiminin yanı sıra, il genelindeki eğitim faaliyetlerine de katkıda bulunan Ateş, bu törenle bir kez daha gençlerin yanında olduğunu gösterdi.

Öğrenciler ve aileleri, törende Milletvekili Ateş'e olan teşekkürlerini sık sık dile getirdiler. Birçok öğrenci ve aile, "CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in bu tür etkinliklerde yanımızda olması, bize destek vermesi gerçekten çok kıymetli." şeklinde duygularını ifade etti.

Sonuç olarak, Bolu'nun geleceğini şekillendiren gençlerin, böylesine değerli bir isim tarafından desteklenmesi, şehrin ve ülkenin aydınlık yarınlarına olan inancımızı kuvvetlendiriyor. Bolu'nun ve Türkiye'nin parlayan yıldızları olan gençler, elbette ki böylesine değerli destekçilere layık.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği