Canlı Yayında Eşsiz Bir Konser Deneyimi: Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu
222

Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun nefes kesen konseri için geri sayım başladı. İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamında düzenlenen bu muhteşem etkinlik, 2 Haziran 2023 Cuma akşamı saat 20:30'da başlayacak. Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserlerini sunacak olan Koro, tüm müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşatmayı planlıyor.

Birbirinden değerli sanatçılar ve koristler, bu etkinlikte sizlerle olacak. Ayrıca Koro, Türk Sanat Müziği'nin değerli bestekârlarının eserlerini yorumlayacak ve finalde Ünal Narçın'ın "Kız Sen İstanbul'un Neresindensin" adlı eserini seslendirecek.

Bunun yanı sıra, konserin zirve noktası, herkesin gönlünde ayrı bir yeri olan "Memleketim" adlı eserle gelecek. Bu eser, tüm dinleyicilerin memleket sevgisiyle dolmasını sağlayacak.

Bolu'nun zengin kültürel mirasının güzel bir örneği olacak bu konser, hem yerel hem de ulusal müzikal mirasımızla dinleyicileri buluşturacak. Bu özel geceyi kaçırmamanız için tüm müzikseverlerin 2 Haziran 2023 Cuma akşamı saat 20:30'da takvimlerine not etmelerini öneririz.

Önemli not: Bu özel konser, Bolunet youtube kanalında ve www.bolunet.com.tr web sayfası canlı yayın sekmesinde saat 20:30'dan itibaren canlı olarak yayınlanacak. Daha fazla bilgi için web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. Bu müzik ziyafetini kaçırmamak adına, şimdiden takviminize not edin ve bu özel geceye bizimle birlikte katılın. Türk Sanat Müziği'nin eşsiz eserlerini, Bolu Kalkınma ve Tanıtma Vakfı Türk Müziği Korosu'nun yorumuyla dinlemek için, sizleri bu özel geceye bekliyoruz. İzzet Baysal Şükran Günleri kapsamındaki bu etkinlik, herkesin müzik dolu bir akşam geçirmesini sağlayacak.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği