Canlar Kamp ve Karavan Derneği'nin Büyüleyici Karadeniz Turu!...BOLUNET
222

 


Karadeniz'in Büyüleyici Manzarası Eşliğinde Eşsiz Bir Macera: Karadeniz Karavan Turu!

Karadeniz Bölgesi'nin zengin doğası, karavan severlerin unutulmaz anlar yaşamasına sahne oluyor. Canlar Kamp ve Karavan Derneği tarafından organize edilen bu özel tur, Bafra Kapıkaya Festivali ile başladı ve muhteşem bir ekiple devam ediyor.

Bu özel turda BOLUNET ve Canlar Kamp ve Karavan Derneği üyesi olarak biz de karavanımızla iştirak ediyoruz. Tur katılımcıları arasında iş insanları, öğretmenler, sanatçılar gibi farklı meslek gruplarından insanlar yer alıyor. Her biri kendi alanında uzman olan bu insanlar, karavan kampı yapmanın verdiği özgürlüğü ve doğa ile iç içe olmanın huzurunu bir arada yaşıyor.

Dernek Başkanı Merih Bey ve Başkan Yardımcısı Selçuk Bey, organizasyonun sorunsuz ilerlemesi için gece gündüz demeden çalıştılar. Katılımcılar ise bu özverili çalışmanın karşılığını, güzel dostluklar kurarak ve unutulmaz anılar biriktirerek aldılar.

"Bol eğlence ve bol maceralı bu tur, her yaştan insan için eşsiz bir deneyim sunuyor" diye konuşan organizatörler, daha nice programlar ve gezilerin planlandığını belirttiler.

Karavan turuna katılanlardan biri olan Sema Hanım, "Hepsi birbirinden eğlenceli insanlarla karavan kampı yapmak muhteşem bir deneyim. Bu turu organize eden Canlar Kamp ve Karavan Derneğine de sonsuz teşekkürler" dedi.

Karavan turunun etkinlikleri ve rota detayları, Canlar Kamp ve Karavan Derneği'nin resmi web sitesi üzerinden takip edilebilir. Bu unutulmaz deneyimi yaşamak isteyenler, gelecek turların duyurularını yakından takip edebilir.

Hoş ve tatlı insanların olduğu bu turun videosu ise sosyal medya platformlarında izlenebilir ve beğenilebilir. Herkesi, bu büyüleyici manzara eşliğinde unutulmaz bir maceraya davet ediyoruz!

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği