Çalışmak Zorunda Kalan Emekliler İsyan Ediyor!...BoluNet
222

"Emeklilerin Umutları Suya Düştü"
DEVA Partili Milletvekili Elif Esen'den Sert Tepki...

TBMM'de yapılan konuşmada, DEVA Partili Milletvekili Elif Esen, emeklilere bir defaya mahsus verilecek 5000 TL ikramiyenin yetersiz olduğunu belirtti.

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) dikkat çeken bir konuşma yapan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen, hükümetin emeklilere bir defaya mahsus ödeyeceği 5000 TL ikramiyenin yetersiz olduğunu savunarak sert tepki gösterdi.

"Müjdeli Haber Bekleyen Emekliler Hayal Kırıklığına Uğradı"

Esen, maaşlarına zam yapılacağını uman milyonlarca emeklinin, bir defaya mahsus 5000 TL ile hayal kırıklığına uğradığını belirtti. "Sayın Bakan 'Mücbir sebepler' diyor. Peki ya emeklinin mücbir sebeplerine ne oldu?" diye sordu.

Adaletsiz Yaklaşımın Kurbanı: Çalışmak Zorunda Kalan Emekliler

Çalışmak zorunda kalan emeklilerin bu ikramiyeden faydalanamayacağını vurgulayan Esen, "İleri yaşlarında çalışmak zorunda kalan emekliler bu adaletsiz yaklaşımın kurbanı olmuştur," dedi. Esen, emekli vatandaşların sağlık harcamaları, okuyan çocukları ve geçim derdinin altını çizerek, "Geçinmek için çalışmak zorunda kalan emekliler bu ayrımcılığa tepki gösteriyor, isyan ediyorlar," ifadelerini kullandı.

"Devlet Vatandaşına Adil Yaklaşmalı"

Esen, devletin vatandaşına adil yaklaşması gerektiğini belirterek, "Emekli vatandaşlarımız arasında ayrım yapılmamalı, ikramiye ve yapılması gereken zam tüm emeklileri kapsamalıdır," dedi. Esen, emekli vatandaşların insan onuruna yaraşır şartlarda yaşamalarını sağlayacak gelir ve hizmet desteği verilmesi gerektiğini vurguladı.

Elif Esen'in bu konuşması, emeklilerin yaşadığı ekonomik zorlukları ve hükümetin bu konudaki tutumunu eleştiren birçok kişi tarafından olumlu karşılandı. "Emekçi vatandaşlarımızın, emeklimizin sesini duyurmak Meclis’te milletin sesi olan biz vekillerin boynumuzun borcu," diyerek sözlerini tamamladı.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği