Çalışanların ve Esnafların Yüzünü Güldürecek Adımlar: Akgül TBMM'de Konuştu... BoluNet
222

Ekonomik Destek Çağrısı: Bolu İçin Yeni Fırsatlar

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Milletvekili İsmail Akgül, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde yaptığı konuşmada, kamu personelinin ek göstergelerinin artırılması, taşeron işçilerin kadroya alınması, Bağ-Kur'lu esnafların prim gün sayısının düşürülmesi ve çiftçilere verilen gübre ve mazot desteğinin artırılması gibi konularda önemli taleplerde bulundu. Akgül, bu adımların çalışanların ve esnafların ekonomik yüklerini hafifleteceğini, tarım sektörünün sürdürülebilirliğini sağlayacağını ve emeklilerin yaşam standartlarını iyileştireceğini belirtti.

 

Kamu Personeli ve Taşeron İşçilerin Durumu

 

Akgül, kamu personelinin ek göstergelerinin 3600’e çıkarılması gerektiğini, bunun emeklilik maaşlarını artıracağını ifade etti. Taşeron işçilerin kadroya alınmasının ise çalışma koşullarını iyileştireceğini ve iş güvencesi sağlayacağını vurguladı.

 

Esnaf ve Çiftçilere Yönelik Talepler

 

Bağ-Kur'lu esnafların prim gün sayısının 7200’e düşürülmesini isteyen Akgül, bu düzenlemenin esnafların erken emeklilik hakkı kazanmasını ve daha az prim ödemesini sağlayacağını belirtti. Çiftçilere verilen gübre ve mazot desteğinin artırılması gerektiğini ifade eden Akgül, bu desteğin üretim maliyetlerini düşüreceğini ve tarım sektörünün sürdürülebilirliğine katkı sağlayacağını söyledi.

 

Emeklilere Yapılacak Zam

 

Emeklilere enflasyon üzerinde zam yapılması gerektiğini belirten Akgül, bu zammın kök ücrete yansıtılmasının emeklilerin yaşam standartlarını iyileştireceğini belirtti.

 

Milletvekili Akgül'ün TBMM'deki bu önemli çağrıları, hem çalışanların hem de esnaf ve çiftçilerin ekonomik yüklerini hafifletecek adımlar olarak değerlendiriliyor. Bu taleplerin hayata geçirilmesi, Bolu'nun ekonomik refahının artırılmasına önemli katkılar sağlayacak.

 

BoluNet: Bolu'nun kalbi burada atıyor, güncel haberler için daima bizimle kalın!

 

Bolu ve çevresindeki en güncel ve doğru haberler için lütfen bizimle www.bolunet.com.tr adresinden bağlantıda kalın. Haberlerimiz hakkındaki düşüncelerinizi, görüşlerinizi ve haber önerilerinizi bolunet@bolunet.com.tr adresine göndererek bizimle paylaşabilirsiniz. Okuyucu geri bildirimleriniz, BoluNet'in daha iyi bir haber kaynağı olması için büyük önem taşımaktadır.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği