BURCUNUZ NEYDİ ?
222

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan): Bu hafta boyunca Koç burcu insanları, yeni ve heyecan verici olaylarla karşılaşabilirler. İş veya kariyerle ilgili bir proje veya işbirliği söz konusu olabilir. Ayrıca sosyal çevrenizdeki insanlarla daha fazla vakit geçirmek için.

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs): Bu hafta boyunca Boğa insanları burcu, yaratıcı projeler veya hobilerle ilgili yeni fikirleri barındırmak için biraz zaman ayırabilirler. Ayrıca, bir seyahat veya yeni bir öğrenme fırsatı da söz konusu olabilir.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran): Bu hafta boyunca İkizler burcu insanları, düşünerek daha fazla duygusal bağlılık ve yakınlık arayabilirler. Ayrıca, ortaklıklar ve işbirlikleri söz konusu olabilir.

Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz): Bu hafta boyunca Yengeç insanları burcu, sağlık ve sağlıklı yaşam konularına daha fazla önem verebilirler. Fiziksel ve zihinsel sağlığınızla ilgilenmek için biraz zaman ayırın.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos): Bu hafta boyunca Aslan burcu insanları, yaratıcılıklarını ifade etmek için yeni yollar arayabilirler. Sanat, müzik veya yazı gibi bir hobiye başlamak için iyi bir zaman olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül): Bu hafta boyunca Başak insanları burcu, ev ve aile konularına daha fazla odaklanabilirler. Yeni bir ev veya mülk satın almak veya aile cihazını düzeltmek söz konusu olabilir.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim): Bu hafta boyunca Terazi insanları burcu, onları ifade etmek ve yaratıcı projelerde bulunmak için daha fazla fırsat arayabilirler. Ayrıca, arkadaşlarla daha fazla vakit geçirmek için.

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım): Bu hafta boyunca Akrep burcu insanları, finansal konulara daha fazla odaklanabilirler. Para yönetimi, yatırımlar veya iş konularıyla ilgili bir karar vermek için iyi bir zaman olabilir.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık): Bu hafta boyunca Yay burcu insanları, kişisel gelişimleriyle ilgilenmek için biraz zaman ayırabilirler. Yeni bir hakkında bilgi edinmek veya bir kursa kaydolmak söz konusu olabilir.

OĞLAK Burcu (22 Aralık - 19 Ocak): Bu hafta, iş veya kariyer hedeflerinizi gerçekleştirmek için doğru zaman olabilir. Yaratıcı fikirlerinizi uygulama fırsatınız olabilir. Zaman kısıtlaması ve ruhunuzu beslemek için de zaman ayırmayı ihmal etmeyin.

KOVA Burcu (20 Ocak - 18 Şubat): Bu hafta, yolculuklarınızda veya topluluklarınızla birlikte yeni açıklamaları keşfedebilirsiniz. Yeni insanlarla tanışabilir ve ilginç projelerde yer alabilirsiniz. Ayrıca, bir seyahat planı yapmak veya yeni bir konu öğrenmek için de harika bir zaman olabilir.

BALIK Burcu (19 Şubat - 20 Mart): Bu hafta, ilişkilerinizde daha fazla odaklanma olabilir. Eşinizle veya ortağınızla ilgili ifadeler daha fazla empati sağlamak ve ihtiyaçlarını anlamak için çalışın. Ayrıca, bir ilişki geliştirmek veya yeni bir ilişki kurmak için de iyi bir zaman olabilir.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği