Bugün de Cumartesi Pazarındaydılar...
222

DEVA Partisi Bolu İl Teşkilatı Cumartesi Semt Pazarı esnafı ve vatandaşlar ile bu kez Bahçelievler mahallesinde bir araya geldi.


DEVA Partisi heyeti pazar yerinde Genel Başkan Ali Babacan’ın selamları iletti. İl Yönetimi Teşkilatı ve Milletvekilleri Aday Adayları parti broşürlerini dağıtıp, esnaflarla ve pazara gelen vatandaşlarla sohbet ederken, bilgilendirme tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirdi.


Bu kapsamda İl Başkanı DEVA Partisi İl Başkanı Nadir Gürkan Yetkin, aday adayları Emine Davarcıoğlu, Reşat Ateş, Aydın Gülen ve Gülşah Aşçıoğlu ile birlikte parti teşkilatı ile cumartesi günü Bahçelievler pazarını ziyaret sırasında;

“Halkın değişiklik taleplerine Bizler DEVA Partisi olarak dertler günden güne çoğalırken biz de deva olabilmek adına halkımıza çözüm önerilerimizi sunuyoruz. Kimseyi kırmadan, saygıyla, güler yüzle, güzel bir üslupla dertlere nasıl deva olacağımızı anlatıyoruz. Biz umutluyuz, ülkemiz partimizin işini ehli kadroları sayesinde tüm dertlere çare olacaktır. Tek amacımız var mutlu bir Türkiye inşa etmek. Bu nedenle vatandaşlarımıza ve esnafımıza memleketimizin DEVA’sından bahsediyoruz.”

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 6 6 0 18
2 FB  Fenerbahçe 6 4 1 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği