Boluspor'un Dramı: Son Dakika Golü Yetmedi!...BoluNet
222

Boluspor, Kocaelispor Deplasmanında Direnemedi!

Kocaelispor, Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında sahasında Boluspor'u 2-1'lik skorla mağlup etti. Maçın başlama düdüğü ile birlikte Kocaelispor'un vuruşuyla başlayan karşılaşma, 90 dakika boyunca heyecan dolu anlara sahne oldu.

Boluspor, özellikle ilk yarıda Tanque ve Kayamba'nın sarı kart görmesiyle zor anlar yaşadı. Ancak ikinci yarıda daha organize bir oyun ortaya koyarak, Kocaelispor kalesinde tehlikeli ataklar gerçekleştirdi. Bettaib'in ofsayt gerekçesiyle iptal edilen golü, Boluspor'un ataklarını ne kadar tehlikeli kıldığını gösteriyor. Ancak maçın son dakikalarında Hakan Bilgiç'in attığı gol, Boluspor'un maçı bırakmadığını ve son ana kadar mücadele ettiğini gösterdi.

İlk yarının son dakikalarında yaşanan sarı kart furyası, maçın gergin geçeceğinin sinyallerini verdi. İkinci yarıda Kocaelispor'dan Tanque ve Amaral'ın golleriyle 2-0 öne geçen ev sahibi ekip, Boluspor'un Hakan Bilgiç ile bulduğu golle rahatlamadı. Ancak Boluspor'un son dakika golü, maçın skorunu değiştiremedi ve Kocaelispor, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

Boluspor'da teknik direktör Yalçın Koşukavak'ın itirazları sonucu sarı kart görmesi, maçın kırılma anları arasında yer aldı. Boluspor, bu mağlubiyetle birlikte evine dönüyor ve bir sonraki maçına odaklanıyor.

Maçın Kadroları:

Kocaelispor İlk 11: HARUN TEKİN, ONUR ATASAYAR, CEM EKİNCİ, YUSUF CİHAT ÇELİK, DANIEL JOAO SANTOS CANDEIAS, YUSUF EMRE GÜLTEKİN, JOAO PEDRO REİS AMARAL, BURAK ÖKSÜZ, YUSUF ABDİOĞLU, OĞUZ CEYLAN, DOUGLAS WILLIAN DA SILVA SOUZA

Boluspor İlk 11: ÇAĞLAR ŞAHİN AKBABA, OĞUZ KAĞAN GÜÇTEKİN, KUBİLAY SÖNMEZ, ADEL BETTAIEB, NABY YOUSSOUF OULARE, ONUR ULAŞ, GUY LUCIEN MICHEL LANDEL, HAKAN BİLGİÇ, JOEL KAYAMBA NGANDU, FURKAN DEMİR, ERCAN COŞKUN

Maçın detayları ve diğer gelişmeler için takipte kalın!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği