Boluspor'un Dramatik Mağlubiyeti: Erzurumspor FK Karşısında Şok Sonuç!...BoluNet
222

Erzurumspor FK 1-0 Boluspor

Boluspor, son maçında Erzurumspor FK'ya deplasmanda 1-0'lık skorla mağlup oldu. Maçın son anlarına kadar gelen gol, Boluspor'un puan almasını engelledi.

Maçın İlk Yarısı: İlk yarıda iki takım da golle tanışamadı. Boluspor, ilk yarıda birkaç tehlikeli atakla rakip kaleyi zorlasa da sonuca gidemedi. İlk yarının sonlarına doğru Erzurumspor FK'nın baskısı artsa da, Boluspor defansı gole izin vermedi. İlk yarı 0-0'lık skorla sona erdi.

Maçın İkinci Yarısı: İkinci yarıya hızlı başlayan Erzurumspor FK, 56. dakikada golle öne geçti. Bu gol, maçın da tek golü oldu. Boluspor, golün ardından beraberlik için baskısını artırdı, ancak Erzurumspor FK defansı kalesini gole kapattı. Maçın son dakikalarında +5 dakika uzatma eklendi, ancak bu süre içerisinde skor değişmedi.

Boluspor, deplasmanda aldığı bu mağlubiyetle puan kaybetti. Takım, önümüzdeki hafta kendi sahasında daha iyi bir sonuç almak için çalışmalarına devam edecek.

Boluspor'un bu maçta alamadığı puan, ligdeki konumunu etkileyebilir. Ancak takımın önümüzdeki haftalarda toparlanarak daha iyi sonuçlar alabileceğine inanılıyor.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği