Boluspor'un Bayram Buluşması: Spor ve Siyaset El Ele... BoluNet
222

Boluspor'da Bayram Sevinci: Başkan Abak'tan Güçlü Mesajlar

 

Bolu'nun sevilen futbol kulübü Boluspor, Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde tesislerinde düzenlenen bayramlaşma töreniyle bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu törende, Boluspor Başkanı Savaş Abak, eski başkanlar, siyaset dünyasının önemli isimleri ve sporcular birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

 

Bolu'nun Öznesi: Boluspor

 

Tören, Milliyetçi Hareket Partisi Bolu Milletvekili İsmail Akgül'ün konuşmasıyla başladı. Akgül, Boluspor'un sadece bir futbol kulübü olmanın ötesinde, Bolu'nun bir parçası olduğunu vurgulayarak, tüm katılımcılara bayramın birliktelik ruhunu hatırlattı. Akgül, "Boluspor bizim öznemiz, Bolu bizim öznemiz. Hep beraber Bolusporumuzu daha iyi yerlerde görebilmek adına mücadele içinde olacağız" dedi.

 

Birlik, Beraberlik ve Yardımlaşma Vurgusu

 

Savaş Abak, Boluspor Kulübü Başkanı olarak yaptığı konuşmada, Ramazan Bayramı'nın getirdiği birlik, beraberlik ve yardımlaşma duygularının önemine değindi. Abak, "Boluspor camiasının, spor sevenlerinin Ramazan Bayramını kutluyorum. Bugünlerin tüm dünyaya ve ülkemize barış, kardeşlik ve huzur getirmesini diliyorum" şeklinde konuştu.

 

Spor ve Mücadele Üzerine Düşünceler

 

Abak, ayrıca Boluspor'un deneyimine ve geçmiş başarılarına değinerek, kulübün hedeflerine ulaşmak için verilen mücadelenin önemini vurguladı. Ligde kalan 5 maçın, takımın geleceği açısından kritik önem taşıdığını belirten Abak, "Her şey bitti mi, bence bitmedi. Bunun kararını verecek olan futbolcu kardeşlerim" ifadelerini kullandı.

 

Karşılaşılan Zorluklar ve Gelecek Vizyonu

 

Boluspor Kulübü Başkanı olarak görev yaptığı süre boyunca karşılaştıkları zorluklara da değinen Abak, hiçbir zaman bahanenin arkasına sığınmadıklarını ve sorunların üstesinden gelmek için birlikte çalışmanın önemine dikkat çekti. Abak, "Biz bir aileyiz. Birlikte aşılmayacak bir sıkıntı yoktur" diyerek Boluspor'un birlik ruhunu vurguladı.

 

Son Söz: Okyanusu Geçtik, Dereye Boğulmayalım

 

Abak, son olarak lige kalan son 5 maçın önemine değinerek, futbolculara güvendiğini ve Boluspor'un bu sezon başarılı bir sonuca ulaşmasını beklediğini ifade etti. Abak, "Okyanusu geçtik, boyumuz yüksekliğinde olmayan derece boğulmayalım. Sizlere aşırı derece güveniyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

 

Her açıdan haber: Bolu'dan Dünyaya, BoluNet ile Global Bakış.

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği