Boluspor, Tuzlaspor'u Ağırlıyor: Savaş Başlıyor!...BoluNet
222

Boluspor, Tuzlaspor Maçına Hazır!

Bolu'nun gururu Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 6. haftasında Tuzlaspor ile Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Bugün /22 Eylül 2023 Cuma günü) saat 20.00'da başlayacak olan bu önemli karşılaşma için Boluspor, tüm hazırlıklarını tamamladı.

Boluspor, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarını bilgilendirdi. "Tuzlaspor maçı hazırlıklarını tamamladık" açıklamasıyla taraftarlarını sevindiren Boluspor, 4 saat sonra da maçın detaylarını paylaştı.

Maç biletlerinin satışı devam ederken, Bolulu taraftarların bu karşılaşmaya yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Boluspor, bu sezon gösterdiği başarılı performansla taraftarlarını mutlu ederken, Tuzlaspor karşılaşmasıyla da galibiyet serisine devam etmek istiyor.

Atatürk Stadyumu'ndaki bu karşılaşmanın önemi büyük. Boluspor'un bu maçtan alacağı sonuç, ligdeki konumunu daha da sağlamlaştırabilir. Tuzlaspor ise deplasmanda alacağı bir puan ya da puanlarla moral bulmak istiyor.

Boluspor taraftarı, maça olan yoğun ilgisiyle biliniyor. Atatürk Stadyumu'nda gerçekleşecek bu maçta da tribünlerin dolu olması bekleniyor. Tüm Bolulu taraftarların bu önemli karşılaşmayı kaçırmaması ve takımlarına destek olmaları büyük önem taşıyor.


Bu haber BoluNet'te yer alırken, Boluspor ve Tuzlaspor taraftarlarına keyifli bir maç dileriz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği