Boluspor, Şanlıurfaspor'u Ağırlıyor: Teknik Direktör Turgay Altay:
222

Boluspor, Şanlıurfaspor'a Hazır!

Boluspor, lige hızlı bir başlangıç yapan Astor Enerji Şanlıurfaspor'u ağırlayacak. Saat 19.15'de başlayacak karşılaşma TRT Spor'dan canlı olarak izleyicilerle buluşacak.

Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 3. haftasında evinde karşılaşacağı Şanlıurfaspor maçına odaklandı. Özellikle deplasmanda Bandırmaspor ile alınan 1 puanın moraliyle hazırlıklarına devam eden kırmızı-beyazlı ekip, evinde bu kez 3 puan hedefliyor.

Teknik Direktör Turgay Altay'ın ifadeleri, takımın bu maçın önemini ne kadar kavradığının bir göstergesi. Altay, “Kendi oyunumuzu oynayarak 3 puanı almak istiyoruz” dedi ve ekledi: “Bandırma maçının aldığı 1 puanın değerini anlamak için, bu maçı kazanmalıyız.”

Turgay Altay, geçtiğimiz hafta yaşananlara da değindi ve ekibiyle gurur duyduğunu belirtti. Sert deplasmanda alınan puanın değeri, özellikle bu hafta alınacak sonuçla daha da anlam kazanacak.

Altay ayrıca, oyuncuların fiziksel hazırlığını ve milli maç arasının önemini de vurguladı: “Milli takım arasına girmeden önce önümüzdeki iki maçı kazanmak, oyun ve fiziksel kalitemizi artırmak istiyoruz.”

Teknik Direktör, futbolun sadece saha içindeki oyunla sınırlı olmadığına, dış etkenlere ve psikolojik faktörlere de bağlı olduğuna dikkat çekti. “Futbol dışarıdan göründüğü kadar basit bir oyun değil” diyerek, maçın sadece skor odaklı değerlendirilmemesi gerektiğini belirtti.

Boluspor'un bu önemli maç öncesi ciddi bir hazırlık içerisinde olduğu, teknik ve fiziksel çalışmaların yanı sıra mental hazırlığın da üst seviyede olduğu gözlemleniyor. Bolu taraftarı, takımının bu maçtan 3 puanla ayrılmasını dört gözle bekliyor. Önemli olan, sahadaki mücadele ve futbol sevgisiyle, fair play ruhu içerisinde oynamak. İki takımın da başarılı olmasını ve futbolseverlere keyifli anlar yaşatmasını diliyoruz.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği