Boluspor, Kendi Evinde Galibiyete Hasret Kaldı!...BOLUNET
222

Boluspor, Kendi Sahasında Fırsatı Kaçırdı!

Boluspor, kendi evindeki avantajına rağmen galibiyetle ayrılamadığı bir maçı geride bıraktı. Takım, taraftarlarının coşkulu desteğine rağmen sahadan 1 puanla ayrıldı.

Maçın ilk dakikalarından itibaren Boluspor, rakip kalede baskı kurmaya çalıştı. Özellikle ilk yarıda elde ettiği gol fırsatlarıyla dikkat çeken Boluspor, rakip kaleciye defalarca meydan okudu. Ancak, Şanlıurfaspor'un sağlam defans yapısı ve kalecinin gününde olması, Boluspor'un gol sevinci yaşamasını engelledi.

İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran Boluspor, aradığı golü bir türlü bulamadı. Özellikle maçın son bölümünde yaşanan baskılı dakikalar, taraftarların gol göreceği umudunu artırsa da, bu umutlar maçın son düdüğü ile birlikte suya düştü.

Rakip Şanlıurfaspor'un, savunma anlamında gösterdiği direnç ve disiplinli oyunu, Boluspor'un kendi sahasında galibiyet almasını zorlaştırdı. Öte yandan, Boluspor'da bazı oyuncuların bireysel hataları ve pas hataları da takımın rüzgarını kesti.

Maçın sonunda Boluspor'un teknik direktörü ve oyuncuları, kazanılması gereken bir maçtan beraberlikle ayrılmanın hüznünü yaşadı. Taraftarlar da, desteklerine rağmen takımlarının galip gelememesinden dolayı hayal kırıklığına uğradı.

Bu maç, Boluspor için evinde kaçırılan bir fırsat olarak kaydedildi. Takım, önümüzdeki haftalarda bu tür maçlardan alınacak puanlarla telafi etmeye çalışacak. Ancak, bu beraberlik Boluspor'un ligin geri kalanında nasıl bir performans göstereceği konusunda soru işaretlerini beraberinde getirdi.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği