Boluspor, Giresunspor'u Yenerek Yükselişe Geçecek mi?...BoluNet
222

Boluspor Bu Hafta Yeniden Yükselişe Geçmeye Hazır!

Boluspor, Giresunspor ile Kritik Maça Çıkıyor!

Bu hafta Boluspor, Trendyol 1. Lig'in 9. haftasında deplasmanda Giresunspor ile tarihi bir maça çıkıyor. 22 Ekim 2023 Pazar günü saat 16:00'da başlayacak olan bu müsabaka, TRT Avaz ve Bein Sports Max 2 kanallarından canlı olarak yayınlanacak. İki takım da ligin dibinde yer alıyor ve çıkış yakalamak için kıyasıya bir mücadele verecek. Bu, her iki takım için de kaderi belirleyecek bir maç olacak.

Sponsorlar da Takımın Yanında!

Boluspor'un bu önemli maçının sponsorları da belirlendi. Kafile Başkanları olarak Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Muhterem Hevesker ve Sayın Elvan Kaan Gürhan, İş İnsanı Rahmi Çelikcan ile birlikte takımı yalnız bırakmayacak. Kulüp, bu anlamlı destek için sponsorlara teşekkürlerini sundu.

Boluspor'un Hedefi Belli: Yeniden Yükseliş!

Bu hafta Boluspor'un hedefi oldukça net: deplasmanda Giresunspor'u yenerek ligdeki konumunu güçlendirmek. Takım, bu maçla birlikte ligdeki yerini sağlamlaştırmayı ve taraftarına güzel bir hafta sonu yaşatmayı planlıyor.

BoluNet Olarak Başarılar Diliyoruz!

BoluNet olarak, Boluspor'un bu hafta göstereceği performansı yakından takip ediyor ve tüm oyunculara, teknik ekibe ve yönetim kuruluna başarılar diliyoruz. Umarız ki, bu maç Boluspor için yeni bir çıkışın başlangıcı olur.

Takımımıza başarılar diler, yükselişe geçmelerini canı gönülden temenni ederiz!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği