Boluspor, Gençlerbirliği Deplasmanında Zorlu Sınavda... BoluNet
222

Boluspor, Trendyol 1. Lig’in 2. Haftasında Gençlerbirliği ile Karşılaşıyor

 

Trendyol 1. Lig'in 2. haftası, heyecan verici karşılaşmalara sahne olacak. Bu hafta Boluspor, Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak. Ligde kalıcı bir yer edinmek isteyen Boluspor, bu zorlu mücadelede üç puan arayacak.

 

Boluspor'un Zorlu Deplasmanı: Gençlerbirliği

 

Maç, 18 Ağustos 2024 Pazar günü saat 19:15'te Eryaman Stadyumu'nda oynanacak. Boluspor, sezonun ilk haftasında elde ettiği performansı devam ettirerek Gençlerbirliği'ne karşı üstün gelmek istiyor. Teknik direktör Çağdaş Atan'ın önderliğinde sahaya çıkacak olan kırmızı-beyazlı ekip, bu sezon iddialı bir grafik çizmenin peşinde.

 

Fikstürde Öne Çıkan Diğer Maçlar

 

Trendyol 1. Lig’in 2. hafta fikstüründe birbirinden çekişmeli maçlar yer alıyor. Özellikle Manisa Futbol Kulübü ile Sakaryaspor A.Ş. arasında oynanacak olan karşılaşma dikkat çekiyor. İşte haftanın programı:

  • 16 Ağustos 2024 Cuma: Saat 21:00’da SİLTAŞ YAPI Pendikspor, Kocaelispor'u konuk edecek.
  • 17 Ağustos 2024 Cumartesi: Saat 17:00'da Ankara Keçiörengücü, TEKSÜT Bandırmaspor ile mücadele edecek. Aynı gün saat 19:15'te Erzurumspor FK, MKE Ankaragücü’nü ağırlayacak. Günün diğer maçlarında ise Manisa Futbol Kulübü saat 21:45'te Sakaryaspor A.Ş. ile karşı karşıya gelecek.
  • 18 Ağustos 2024 Pazar: Saat 17:00’da Alagöz Holding Iğdır FK, Adanaspor ile sahasında karşılaşacak. Saat 19:15'te Gençlerbirliği ve Boluspor kozlarını paylaşacak. Aynı gün saat 19:15'te Ahlatcı Çorum FK, Fatih Karagümrük A.Ş. ile mücadele edecek.
  • 19 Ağustos 2024 Pazartesi: Haftanın kapanışında saat 21:45'te Şanlıurfaspor, Central Hospital Ümraniyespor’u konuk edecek. Pazartesi günü Amed Sportif Faaliyetler, Uğur Okulları İstanbulspor ile saat 21:45’te karşılaşacak.

 

Boluspor'un Sezon Hedefi

 

Boluspor, bu sezon üst sıraları zorlamak ve play-off hattında yer almak istiyor. Bu hedef doğrultusunda Gençlerbirliği deplasmanından alınacak her puan büyük önem taşıyor. Takım, özellikle savunma hattındaki istikrarını koruyarak, hücumda etkili isimleriyle skor bulmayı amaçlıyor.

 

Taraftarların Gözü Bu Maçta

 

Boluspor taraftarları, takımlarını yalnız bırakmayarak Ankara'da büyük bir destek vermeyi planlıyor. Deplasmanda oynanacak bu kritik maçta Boluspor, taraftarının da desteğiyle sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

 

Bu haber BoluNet'ten!

Bolu'nun ve Gündemin nabzını tutun!

BoluNet'te en güncel ve çarpıcı haberler sizi bekliyor: www.bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği