BOLUSPOR'DAN TARIHİ ZAFER: BORÇLAR KAPANDI, LİSANSLAR CEBE GİRDİ!...BoluNet
222

BOLUSPOR'DAN TARIHİ AÇIKLAMA: FIRTINALARIN ARDINDAN AYDINLIK GÜNLER!

Muhteşem bir zaferin öyküsü! Boluspor Kulübü, geçmiş dönemlerde yaşadığı mali sıkıntılardan sıyrılarak, adını futbolun zirvesine yazdırmaya devam ediyor. Uzun süredir kulübün üzerinde dolaşan kara bulutları dağıtan yönetim, futbolseverlere adeta bir bayram havası yaşattı.

Geçmişte CAS ve FIFA nezdinde baş gösteren borç krizleri, Haris Hajdarevic, Bekim Balaj, Guido Koçer, Yusuf Emre Gültekin, Muhammet Bayır ve birçok değerli sporcumuzla ilgili alacak meseleleri adeta kulübümüzü bir labirente sürüklemişti. Ancak kahraman yönetimimiz, bu zorlu süreçte de dimdik ayakta kalarak, tüm borçları faizleriyle birlikte kapattı. Böylelikle Boluspor, transfer yasağı ve puan silme cezalarının korkulu rüyasından uyanmış oldu.

Ve işte o an! Boluspor, Türkiye Futbol Federasyonu'nun zirvesine çıkarak 'Ulusal Kulüp Lisansı'nı elde etti. Bu, sadece bir lisans değil, aynı zamanda azmin, kararlılığın ve başarının da bir simgesi.

Taraftarını gururlandıran bu tarihi başarıyı kutlayan Boluspor, Bolu'nun adını bir kez daha altın harflerle futbol tarihine yazdırmış oldu. Artık gözler, aydınlık yarınlara, zaferlerle dolu maçlara çevrildi.

BoluNet olarak, bu büyük başarının mimarı Boluspor yönetimini ve emeği geçen herkesi kutluyor, Bolu'nun gururu olmaya devam eden takımımıza sonsuz başarılar diliyoruz! #SeninleDahaGüçlü

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği