Boluspor'dan Paintball Sahalarına: Fahri Gündüz Rüzgarı!...BoluNet
222

Fahri Gündüz: Bolu'nun Paintball Tutkunu Gazeteci

Bolu'nun tanınmış simalarından biri olan Fahri Gündüz, şehrin sevilen yüzü ve Boluspor'un yılmaz takipçisi olarak bilinir. Gazetecilik kariyeri boyunca Boluspor'a olan ilgisi ve takımın tarihi hakkında derinlemesine bilgisiyle tanındı. Ancak son zamanlarda Gündüz'ün yeni bir tutkusu var: Paintball!

"Kimine göre kolay, kimine göre zor" diye tweet atan Gündüz, paintball sporuna olan ilgisini sosyal medya üzerinden de paylaşıyor. Bu enerjik ve stratejik spor, Gündüz'ün rekabetçi doğasına oldukça uygun gibi görünüyor.

Boluspor'un tarihine dair eşsiz bir arşive sahip olan Gündüz, şimdi de paintball alanında yeni anılar biriktiriyor. Belki de yakın zamanda Bolu'da bir paintball turnuvasının ya da etkinliğinin habercisi oluruz, kim bilir?

Sevimli ve enerjik doğasıyla tanınan Fahri Gündüz, yeni tutkusuyla da Bolu'nun gündemine renk katmaya devam ediyor. Paintball sahasında rakiplerine karşı ne kadar başarılı olduğunu merak edenler için bir ipucu: Rakibinizi asla hafife almayın, çünkü karşınızda Bolu'nun en yılmaz gazetecisi var!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği