BOLUSPOR'DA RÜZGARLAR DEĞİŞİYOR: YALÇIN KOŞUKAVAK DÖNEMİ BAŞLIYOR...Bolunet
222

Eskiden Boluspor Formasını Giyen Koşukavak, Şimdi Teknik Adam Olarak Boluspor'da!

Boluspor, Turgay Altay dönemini kapatıp, eski futbolcusu, yeni teknik direktörü Yalçın Koşukavak ile yeni bir sayfa açıyor. Boluspor'da yaşanan bu değişim, takımın geleceği adına büyük bir umutla karşılandı.

Son olarak Manisa FK'nın başında büyük başarılara imza atan Koşukavak, futbol kariyeri boyunca elde ettiği deneyimleri ve bilgisiyle Boluspor'a yeni bir vizyon kazandırma hedefinde. Bolu taraftarı, Koşukavak'ın gelişiyle birlikte takımın oyun anlamında da ciddi bir değişiklik ve gelişim göstereceğini umut ediyor.

Yalçın Koşukavak'ın Boluspor'a olan özel bağını da unutmamak gerek. 2001-2002 sezonunda Boluspor'un formalarını terleten Koşukavak, bu dönemin ardından futbolculuk kariyerine farklı kulüplerde devam etse de Boluspor ile olan bağını hiç koparmadı. Bu nedenle onun için bu görev, sadece bir teknik direktörlük pozisyonundan çok daha fazlasını ifade ediyor.

Bolu'nun kalbinde, yeşil sahada birçok anıya sahip olan Koşukavak, şimdi kenarda teknik adam olarak bu anıları zenginleştirmek, Boluspor'u layık olduğu yere taşımak için kolları sıvadı. Taraftarın beklentisi büyük, Koşukavak'ın enerjisi ve vizyonu ise bu beklentiyi karşılamaya hazır gibi görünüyor.

Son olarak, Boluspor'un bu yeni döneminde, Yalçın Koşukavak'ın tecrübesi, bilgisi ve Boluspor sevgisiyle takıma yeni bir soluk getireceğine inanıyoruz. Boluspor taraftarına ve Yalçın Koşukavak'a yeni sezonda başarılar dileriz.

BOLUNET

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği