BoluNet Yayın Hayatında 100. Yazar Makalesiyle!...BoluNet
222

BOLUNET'TEN 100. MAKALE ŞÖLENİ!

BoluNet, 02 Mart 2023'ten bu yana siz değerli okuyucularıyla birçok konuda buluştu, birçok haber ve konuya değindi. Bu süre zarfında, yazarlarımızın kaleminden dökülen satırlar sayesinde sizlere ulaşan makale sayısı bugün itibariyle 100'e ulaştı! Bu özel ve anlamlı günde, 100. makalemizi sizlere sunmanın gururunu yaşıyoruz.

İhsan Ferhun Öğünç, Amerika'dan spor gündemini yakından takip ederek "TOUR OF İSTANBUL" başlıklı yazısıyla BoluNet yayın hayatında 100. yazar makalesine imza attı. Öğünç, bu özel yazısında İstanbul'un spor dünyasındaki yerini, önemini ve etkisini detaylı bir şekilde ele alıyor.

BoluNet olarak, bu başarımızı siz değerli okuyucularımıza ve emek veren yazarlarımıza borçluyuz. Destekleriniz, yorumlarınız ve ilginiz sayesinde daha da büyüyerek, daha kaliteli içeriklerle sizlere hizmet etmeye devam edeceğiz. Okuyucularımıza ve yazarlarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ayrıca, BoluNet'in gelişimini yakından takip etmek, haberlerden ve özel içeriklerden anında haberdar olmak için BOLU MEDYA ARENA Facebook grubumuza katılabilirsiniz. Hemen üye olun, Bolu'nun nabzını BoluNet ve BOLU MEDYA ARENA ile takip edin!

Bu özel günümüzde, BoluNet, yazarlarımız ve BOLU MEDYA ARENA'nın başarısını kutlamak adına olağanüstü bir şatafatla hazırlanan gazete makalemizle sizlerle buluşuyoruz. Reklam ve reytingde zirveye oynayan BoluNet, kalitesiyle, içeriğiyle ve siz değerli okuyucularıyla her zaman öne çıkmaya devam edecek.

BoluNet'te buluşmak üzere!

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
2 GS  Galatasaray 4 4 0 12
3 İBFK  Başakşehir 4 3 0 10
4 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği