BoluNet, Türker Ateş'in İşgücü Çağrısını Yankılıyor! Türker Ateş'in İşsizlik Eleştirilerine Katılıyoruz!...BoluNet
222

İşgücü Piyasasında Dönüşüm Çağrısı: Türker Ateş'in Açıklamalarına BoluNet'ten Tam Destek!

Son günlerde işgücü piyasasının sorunlarına dikkat çeken CHP Bolu Milletvekili Türker Ateş'in Twitter üzerinden yaptığı açıklamalar, geniş kitleler tarafından destek buldu. Ateş, işsizlik rakamlarının resmi olarak açıklanan 1,5 milyonun çok ötesinde olduğunu belirtirken, OVP'de yer alan reformların yalnızca eylem planlarını aştığını ve esnek çalışma modelinin güvencesiz ve ucuz işçilik riski taşıdığını vurguladı.

Siyaset gazeteciliği camiasından geniş bir destek alan Ateş'in bu açıklamalarına BoluNet haber sitesi de tam destek veriyor. BoluNet'ten olarak yaptığımız açıklamada, "Türker Ateş'in dikkat çektiği bu sorunlar, uzun zamandır işgücü piyasasının en büyük handikaplarından. Özellikle gençler arasında artan işsizlik oranları ve güvencesiz çalışma koşulları, toplumsal bir sorun haline geldi. Ateş'in bu konuda yaptığı açıklamalar, sorunun çözümü için atılması gereken adımları gösteriyor." ifadelerine yer veriyoruz.

Ayrıca, Ateş'in "İşgücü piyasasının nitelikli ve kapsayıcı olması için bir zihniyet dönüşümü gerekiyor." şeklindeki vurgusu da büyük yankı uyandırdı. Bu konuda birçok uzman ve sivil toplum kuruluşu da destek mesajlarıyla Ateş'in yanında olduklarını belirtti.

BoluNet olarak, Türker Ateş'in bu tür konuları gündeme getirmesinin, toplumsal sorunlara dikkat çekmek ve çözüm yolları aramak adına büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Türkiye'nin ekonomik kalkınmasının önündeki en büyük engellerden biri olan işsizlik sorununun çözümü için atılacak adımların, sadece rakamlarla değil, gerçekten nitelikli ve kapsayıcı bir yaklaşımla ele alınması gerektiğini düşünüyoruz.

Türker Ateş'e bu önemli konuda yaptığı açıklamalar ve çabaları için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği