BoluNet'te Söz ve Yazı'nın Büyüsü: Mehmet Tuna'nın Kaleminden!...BoluNet
222

 


Söz'ün Uçuşu ve Yazı'nın Kalıcılığı: Mehmet Tuna'nın Eşsiz Kaleminden


26 Eylül 2023 - Bolunet'in sevilen yazarlarından Mehmet Tuna, okurlarını yine düşündürücü ve etkileyici bir yazıyla buluşturdu. "Söz’e Dairdir" başlıklı yazısında, Söz'ün hafifliği, uçuşu ve varoluşu ile Yazı'nın kalıcılığı, şekli ve derinliği arasındaki ilişkiyi ustalıkla işledi.

Beige Abstract Art Canvas Print Resim üzerine tıklayarak yazıya ulaşabilirsiniz.

Tuna, Söz'ün varoluşundan, onun evreni aydınlatan pırıltısına, sesinin hiçliği nasıl aydınlattığına dair derinlemesine bir analiz sunuyor. Yazısında, Söz'ün varlığının nasıl bir pırıltıyla yoklukları doldurduğunu, sesiyle nasıl varlık kazandığını ve nasıl bir bilgelikle kainatı şekillendirdiğini anlatıyor.

Yazı'nın Söz'ün kardeşi olarak tanımlandığı bu yazıda, Yazı'nın şekli, kalıcılığı ve Söz'ü nasıl kayıt altına aldığına dair detaylar da bulunuyor. Tuna, Yazı'nın Söz'ü nasıl hıfzettiğini, onun hakikatini nasıl koruduğunu ve Söz'ün havai yapısına karşın Yazı'nın nasıl vakur olduğunu vurguluyor.

Mehmet Tuna'nın bu yazısı, okurlarına Söz ve Yazı'nın farklılıklarını ve benzerliklerini, onların evrensel varoluşlarındaki rollerini ve insanlarla olan ilişkilerini derinlemesine düşündürüyor. Tuna, Söz'ün uçuşunu ve Yazı'nın kalıcılığını, onların birbirlerine nasıl zıt ve nasıl tamamlayıcı olduklarını ustalıkla kaleme alıyor.

Bolunet okurları, Mehmet Tuna'nın bu son yazısını kaçırmamalı. Söz'ün ve Yazı'nın evrensel dansını, onların birbirleriyle olan ilişkilerini ve insanlıkla olan bağlarını keşfetmek isteyen herkes, Tuna'nın bu eşsiz yazısını okumalı.

Bolunet olarak, Mehmet Tuna'nın bu değerli katkısından dolayı kendisine teşekkür ediyoruz ve okurlarımıza keyifli okumalar diliyoruz.


br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği