BoluNet Astroloji Köşesi Bomba Gibi: Hangi Burcu Neler Bekliyor?...BoluNet
222

Koç Burcu (21 Mart - 19 Nisan) Ekim ayında enerjinizi iş ve kariyerinize yönlendireceksiniz. Yeni fırsatlar kapınızı çalabilir. Aşk hayatınızda ise bazı karışıklıklar yaşanabilir. İletişimde dikkatli olmalısınız.

Boğa Burcu (20 Nisan - 20 Mayıs) Bu ay maddi konularda bazı sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Ancak ailenizden alacağınız destekle bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

İkizler Burcu (21 Mayıs - 20 Haziran) Ekim ayında sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, eski dostlarınızla buluşabilirsiniz. Aşk hayatınızda romantik anlar yaşanabilir.

Yengeç Burcu (21 Haziran - 22 Temmuz) Bu ay ev ve aile hayatınız ön planda olacak. Evinizde bazı değişiklikler yapmayı planlayabilirsiniz. İş hayatınızda ise bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

Aslan Burcu (23 Temmuz - 22 Ağustos) Ekim ayında kreatif enerjiniz yüksek olacak. Yeni projelere başlamak için iyi bir zaman. Aşk hayatınızda ise bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir.

Başak Burcu (23 Ağustos - 22 Eylül) Bu ay detaylara daha fazla dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda bazı aksilikler yaşanabilir. Sağlığınıza dikkat etmeli, stresten uzak durmalısınız.

Terazi Burcu (23 Eylül - 22 Ekim) Ekim ayında yeni başlangıçlar sizi bekliyor. Yeni bir iş ya da eğitim fırsatı kapınızı çalabilir. Aşk hayatınızda ise kararlı adımlar atmalısınız.

Akrep Burcu (23 Ekim - 21 Kasım) Bu ay içsel bir yolculuğa çıkabilirsiniz. Kendinizi keşfetmek için meditasyon ve yoga gibi aktivitelere yönelebilirsiniz. İş hayatınızda ise başarılı olacaksınız.

Yay Burcu (22 Kasım - 21 Aralık) Ekim ayında seyahat etmek isteyebilirsiniz. Yeni yerler keşfetmek için iyi bir zaman. Aşk hayatınızda ise bazı karışıklıklar yaşanabilir.

Oğlak Burcu (22 Aralık - 19 Ocak) Bu ay kariyerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Yeni projeler ve işbirlikleri sizi bekliyor. Aşk hayatınızda ise durağan bir dönemdesiniz.

Kova Burcu (20 Ocak - 18 Şubat) Ekim ayında sosyal çevrenizle daha fazla vakit geçireceksiniz. Yeni arkadaşlıklar kurabilir, eski dostlarınızla buluşabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise romantik anlar yaşanabilir.

Balık Burcu (19 Şubat - 20 Mart) Bu ay duygusal olarak hassas bir dönemdesiniz. Sevdiklerinizle daha fazla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İş hayatınızda ise bazı zorluklarla karşılaşabilirsiniz.

BoluNet

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği