Bolu'yu Bekleyen Tarihi Günler: KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'ın Bolu Ziyareti ve Rauf Raif Denktaş Heykel Açılışı
222

14 Haziran 2023, Çarşamba

Bolu, bu hafta tarihî bir ziyarete ev sahipliği yapıyor. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, 14 Haziran Çarşamba günü saat 13.00'te Bolu'ya gelecek. Tatar'ın ilk durağı, Bolu Valiliği olacak. Valilik önünde karşılama mangası ile ağırlanacak olan Tatar, Kıbrıs Gazileri ile de bir araya gelecek.

Kıbrıs'ın unutulmaz gazilerinden biri olan Ahmet Şerafettin Yamaner de Tatar'ın ziyaret ettiği isimler arasında yer alıyor. Bolu Belediye Başkanlığı'nın ziyaret edilecek diğer bir önemli durağı ise Bolu Belediye Başkanlığı olacak. Belediye binasının 5. katında gerçekleşecek karşılama töreninde zabıta mangası da yer alacak. Ziyaret, hediye ve çiçek takdimi ile renklenecek.

Cumhurbaşkanı Tatar, akşam yemeğini ise Gazella Hotel'de, Bolu'nun protokolüyle birlikte yiyecek. Yemek sonrası, aynı otelde Kıbrıs Gazileri ile buluşacak olan Tatar, keyifli bir gece geçirecek.

15 Haziran 2023, Perşembe

Günün ilk ışıkları ile başlayacak programda, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar, Bolu Valisi, Belediye Başkanı ve Ahmet Şerafettin Yamaner ile Gazella Hotel'de sabah kahvaltısı yapacak. Kahvaltının ardından, tüm heyet Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu'na geçiş yapacak.

Saat 10:30'da başlayacak konferansın ardından, saat 13:30'da tüm gözler Rauf Raif Denktaş'ın heykelinin açılışına çevrilecek. Heykelin açılışı sonrası Hilton Hotel'de düzenlenecek olan protokol yemeği ile program sona erecek.

Bolu, bu iki gün boyunca Kıbrıs'ın tarihine tanıklık edecek. Tüm Boluluları bu tarihi günlerde etkinliklere katılmaya davet ediyoruz.

Aydın Karataş, Bolunet.com.tr

br

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

narin

Puan Durumu

Takım OM G M P
1 GS  Galatasaray 5 5 0 15
2 FB  Fenerbahçe 5 4 0 13
3 BJK  Beşiktaş 4 3 0 10
4 İBFK  Başakşehir 5 3 1 10
5 EYP  Eyüpspor 5 2 0 9

Reklam

s

Bolu Nöbetçi Eczaneler

boluspor 2
boluspor 4

E-Bülten Aboneliği